Suunnittelu Valmistus Kattojärjestelmät
slidehow

Valmet Automotive - autoteollisuuden johtava palveluntuottaja

Valmet Automotive tarjoaa yrityksille monipuolisesti suunnittelu- ja valmistuspalveluja, liiketoimintapalveluja sekä avoautojen kattojärjestelmiä. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 5 000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Espanjassa.

Osaamisestamme kertovat sopimuksemme Mercedes-Benzin A-sarjan ja GLC-katumaasturin valmistamisesta, lähes 230 000 Suomessa valmistettua Porschea sekä yli 1,2 miljoonan auton kokonaistuotanto. Valmet Automotive on maailman suurimpia autoteollisuuden sopimusvalmistaja. 

Valmet Automotive on vahvistanut suunnitteluosaamistaan merkittävästi yritysostolla Saksassa. Uudet toimipisteemme Münchenissä, Ingolstadtissa, Bad Friedrichshallissa, Rüsselsheimissa, Sindelfingenissä ja Wolfsburgissa ovat suuri strateginen voimavara kehittäessämme suunnittelupalvelutarjontaamme asiakkaillemme. Kaikki toimipaikkamme huomioiden Valmet Automotivella on käytössään 1 000 insinöörin tiimi suunnittelupalveluissa.

Olemme edelläkävijä sähköautojen suunnittelussa ja valmistuksessa, ja olemme konsultoineet useita auto- ja muiden teollisuudenalojen yrityksiä heidän pyrkimyksissään kohti korkeampaa laatua, parempaa tehokkuutta ja suurempaa asiakastyytyväisyyttä.

Avoautojen kattojärjestelmissä olemme yksi maailman johtavista toimittajista. Asiakkaitamme ovat mm. BMW, MINI, Daimler, Bentley, Porsche ja Lamborghini. Kattojärjestelmien tuotekehityskeskuksemme sijaitsee Saksassa, valmistus puolestaan Puolassa.