pikselikuva

Suunnittelu

Valmet Automotive tarjoaa maailmanlaajuisesti harvinaisen yhdistelmän asiakkailleen: meillä on kokemusta ja osaamista sekä autojen että kattojärjestelmien suunnittelusta. Näin pystymme auttamaan asiakkaitamme tulevaisuuden muuttuvissa haasteissa räätälöidyillä ratkaisuilla – aina yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Suunnittelupalveluissa osaamisemme kattaa palvelut ja ratkaisut yksittäisten komponenttien kehittelystä konseptiautoihin ja kokonaisen tuotantoprosessin suunnitteluun sekä tuotannon käynnistämiseen.

Tuotantotekninen suunnittelu on Valmet Automotivelle erittäin vahvaa osaamisaluetta, jota tukee suunnittelun ja tuotannon kiinteä yhteys toiminnassamme. Tuotteen ja tuotantoprosessin yhtäaikaisen suunnittelun ja osaavan projektinjohtaminen ansiosta pystymme käynnistämään uuden tuotteen valmistuksen nopeasti ja tehokkaasti.

Valmet Automotive on vahvistanut suunnitteluosaamistaan merkittävästi yritysostolla Saksassa. Uudet toimipisteemme Münchenissä, Ingolstadtissa, Bad Friedrichshallissa, Rüsselsheimissa, Sindelfingenissä ja Wolfsburgissa ovat suuri strateginen voimavara kehittäessämme suunnittelupalvelutarjontaamme asiakkaillemme. Kaikki toimipaikkamme huomioiden Valmet Automotivella on käytössään 1000 insinöörin tiimi suunnittelupalveluissa.pikselikuva

 

"Tarjoamme tehokkaasti johdettuja ja asiakastarpeen mukaan räätälöityjä suunnitteluprojekteja kaikkialle maailmaan."
Jyrki Nurmi, suunnittelupalvelujen johtaja