Vahvuudet

Valmet Automotivella on vahva ja ainutlaatuinen kokonaisuus ydinosaamista, joka on kehittynyt vuosikymmenien kuluessa maailman johtavien automerkkien palveluksessa. Me tarjoamme asiakkaillemme kaikkia autoteollisuudessa tarvittavia palveluja – niin aloitteleville uusyrityksille kuin vakiintuneille autoteollisuuden jäteille.

Palvelutarjontamme sisältää ammattitaitoista projektinhallintaa suunnittelusta valmistukseen ja jälkimarkkinoinnin tarpeisiin. Osaamisemme ja kattavan kansainvälisen kumppaniverkostomme avulla tarjoamme asiakkaillemme vahvaa lisäarvoa ja työn korkeaa laatua.

Me varmistamme asiakkaan tuotteiden nopeat ja oikea-aikaiset toimitukset innovatiivisilla ja vankkaan kokemukseen pohjautuvilla suunnittelupalveluilla, jotka johtavat saumattomasti tuotantoon.

Valmet Automotive on lean manufacturing -ajattelun edelläkävijä autoteollisuudessa. Järjestelmämme vastaavat asiakkaiden laatu- ja joustavuustarpeisiin kustannustehokkaasti. Menestyksen osoituksena ovat maailmanluokkaa olevat asiakasreferenssimme.

Me tunnistamme jo ennalta asiakkaidemme tarpeet, näkemykset ja vaatimukset. Näin pystymme vastaamaan muutoksiin ajoissa ja luomaan kannattavia liiketoimintamahdollisuuksia. Käytössämme on joustavan toiminnan vaatimat resurssit niin suunnittelu-, valmistus- kuin tukitoiminnoissa.pikselikuva

 

Ydinosaamisemme

Projektien ja ekosysteemin hallinta

Tuotantoon saumattomasti johtava innovatiivinen suunnittelu

Vaativien tuotteiden laadukas ja tehokas tuotanto

Prosessien ketteryys

  » Ladattava yritysesite