pikselikuva

Missä Valmet Automotiven toimipaikat sijaitsevat?

Uudenkaupungin autotehtaalle on kumuloitunut suomalaisen henkilöautovalmistuksen osaaminen. Autoja on valmistettu lähes 50 vuoden ajan, ja huippumerkkien sopimusvalmistajana Uusikaupunki on jatkuvasti kehittänyt toimintaansa maailman johtavien valmistajien tasolle, osin edelle. Autotehdas sijaitsee kuljetusten kannalta erinomaisesti, ja taitavaa, sitoutunutta henkilöstöä on riittävästi saatavilla.

Uudenkaupungin lisäksi Valmet Automotivella on Suomessa toimipaikat pääkaupunkiseudulla Vantaalla sekä Turussa. Molemmat palvelevat lähialueilla asuvia yrityksen henkilöstön tarpeita.

Osnabrückissä sijaitsee Valmet Automotiven kattojärjestelmien tuotekehityskeskus. Toimipaikalla on yli 60 vuoden historia ja osaaminen, ja sillä on erinomainen maine laadukkaana ja innovaatioita tuottavana yksikkönä. Avoautojen kattojärjestelmiin liittyviä patentteja ja patenttihakemuksia se on tehnyt yli 500. Tuotekehityskeskuksemme sijaitsee autoteollisuuden kannalta keskeisellä paikalla Saksassa. 

Zaryn tehdas valmistaa Valmet Automotivelle avoautojen kattojärjestelmät. Tehdas sijaitsee logistisesti erinomaisesti hyvien yhteyksien varrella lähellä Saksan rajaa. Tehtaan suunnittelussa on panostettu voimakkaasti työergonomiaan, toimiviin prosesseihin ja tuotannon tehokkuuteen.

Valmet Automotivella on helmikuussa 2017 tehdyn yritysoston myötä suunnittelutoimistot kuudella paikkakunnalla Saksassa: Wolfsburgissa, Ingolstadtissa, Rüsselsheimissa, Bad Friedrichshallissa, Sindelfingenissä sekä Münchenissä. Toimipaikat tarjoavat suunnittelu- ja testauspalveluja sekä prototyyppi- ja erikoissarjavalmistusta.pikselikuva