pikselikuva

Konseptiautot

Konseptiautoilla Valmet Automotive osoittaa pystyvänsä kehittämään autoista tuoteversioita, kuten avoautoja tai erilaisia kattojärjestelmiä. Konseptiautojen avulla lisäämme tuotekehitysosaamistamme, kehitämme uusia ratkaisuja ja luomme uutta liiketoimintaa.

Edistykselliset katto- ja koriratkaisumme avoautoihin huomioivat tehokkaan valmistusprosessin vaatimukset. Avoautokonsepteissa panostamme katon helppokäyttöisyyteen, esteettömään näkyvyyteen sekä konseptien monikäyttöisyyteen ja turvallisuuteen. Suunnittelemme esimerkiksi katot taittumaan kokoon siten, että tavaratila on mahdollisimman suuri. Kaikki ratkaisut myös suunnitellaan sovellettaviksi erilaisiin asiakastarpeisiin.

Sähköautot ovat tuotekehityksemme uusin aluevaltaus. Kehitystyön kohteina ovat ekologiset voimanlähteet sekä  sähköajoneuvoihin soveltuvat kevyet korirakenteet ja materiaalit. Kehitimme ensimmäisen sähköautokonseptimme, Evan,  yhteistyössä suomalaisen kumppaniverkoston kanssa. Eva esiteltiin vuonna 2010, ja sitä ovat seuranneet futuristinen sähköautotutkielma Dawn sekä hybridikonsepti Eva II.

» Kuvia konseptiautoistapikselikuva