pikselikuva

25.10.2017

Valmet Automotivelle myönnettiin Suomen Kasvupalkinto

Valmet Automotivelle on myönnetty järjestyksessään kolmas Suomen Kasvupalkinto. Kasvu Open jakaa vuosittain Kasvupalkinnon yritykselle, joka on poikkeuksellisella tavalla nostanut Suomen taloutta kasvuun.

Valmet Automotivelle myönnetyllä Suomen Kasvupalkinnolla korostetaan Mercedes-Benzin GLC-katumaasturin valmistuksen tuomia investointi- ja työllisyysvaikutuksia. Ennätystasolle noussut tuotanto on mahdollistanut yli 2000 työntekijän rekrytoinnin. Lisäksi yhtiö on investoinut kymmeniä miljoonia euroja tuotantotiloihin.

- Valmet Automotivelle Suomen Kasvupalkinnon saaminen suuri kunnia. Yhtiömme kasvun ja menestyksen perustana on henkilöstömme, omistajiemme sekä hallituksemme korkealuokkainen osaamista ja tinkimätön työ. Valmet Automotive on kasvanut tänä vuonna poikkeuksellisen nopeasti niin henkilöstön, tuotantomäärien kuin tarjonnan laajuudenkin puolesta. Strategiamme mukaisesti jatkamme edelleen kasvu-uralla, kertoo Valmet Automotiven toimitusjohtaja Ilpo Korhonen.

Aiemmat Suomen Kasvupalkinnot on myönnetty 2015 Metsä Groupille uuden sukupolven biotuotetehdasinvestoinnista Äänekoskelle sekä 2016 Ponsse Oyj:lle Einari Widgrenin mittavasta elämäntyöstä.

Valinnat Suomen Kasvupalkinnosta tekee Kasvu Openin toimintaa ohjaava valtakunnallinen Kasvu Open Board.

Lisätietoja:

Uljas Valkeinen, toimitusjohtaja, Kasvu Open Oy
puh. 050 5688555
sähköposti; uljas.valkeinen(at)kauppakamari.fi

Mikael Mäki, viestintäpäällikkö, Valmet Automotive
puh. 050 317 4308
sähköposti: mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, sähköiset ajoneuvot ja avoautot. Palveluksessamme on yli 5000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Espanjassa.

www.valmet-automotive.com ja www.facebook.com/ValmetAutomotive