pikselikuva

20.12.2017

Valmet Automotiven uusi suunnittelupalvelujen organisaatio tukee strategiaa

Valmet Automotive on päivittänyt strategiansa vuosille 2018–2020. Strategia painottaa suunnittelupalvelujen roolia yrityksen kasvulle Saksan uusien toimipaikkojen sekä sähköautoihin liittyvän toiminnan kasvun myötä. Samalla yrityksen organisaatiota muutetaan vastaamaan uutta painotusta.

Valmet Automotiven liiketoimintalinjoina säilyvät autonvalmistus, suunnittelupalvelut ja avoautojen kattojärjestelmät. Suunnittelupalvelut ja sen osana akkujärjestelmät tarjoavat merkittävää kasvupotentiaalia ja synergiaa muiden liiketoimintalinjojen kanssa.

Valmet Automotivella on suunnittelupalveluissa noin 900 suunnittelijan tiimi, joista Saksassa työskentelee noin 750. Suomen ja Saksan suunnittelupalvelut yhdistetään nyt saman johdon alle. Valmet Automotiven suunnittelupalveluliiketoiminnan johtajana toimii 1.1.2018 alkaen toimitusjohtaja Robert Hentschel, joka vastaa tällä hetkellä Saksan suunnittelupalveluista.

Hentschel vastaa tulevassa tehtävässään myös Saksan suunnittelutoimintojen myynnistä ja markkinoinnista, ja raportoi Valmet Automotiven hallitukselle. Suomen suunnittelutoimintojen vetäjänä jatkaa suunnittelutoimintojen johtaja Jyrki Nurmi, joka raportoi jatkossa Hentschelille.

Valmet Automotiven konsernijohtoryhmä 1.1.2018 alkaen:

Konsernin toimitusjohtaja ja vt. kattoliiketoiminnan johtaja Ilpo Korhonen
Valmistuspalveluliiketoiminnan johtaja Pasi Rannus
Suunnittelupalveluliiketoiminnan johtaja, toimitusjohtaja Robert Hentschel
Suunnittelupalveluliiketoiminnan kehitysjohtaja Stefan Ohlsson
Suomen suunnittelupalvelujen johtaja Jyrki Nurmi
Saksan suunnittelupalvelujen johtaja Ulf Schönemann
Konsernin liiketoiminnan kehitysjohtaja Christian Kleinhans
Talousjohtaja Esko Harila
Lakiasiainjohtaja Minna Huhtaniska
Henkilöstöjohtaja Päivi Leskinen

Lisätietoja:

Mikael Mäki, viestintäpäällikkö, Valmet Automotive
puh. 050 317 4308
sähköposti: mikael.maki(at)valmet-automotive.com

www.valmet-automotive.com sekä Valmet Automotiven Facebook-, LinkedIn-, Twitter- ja YouTube-sivut

Valmet Automotive tuottaa suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, sähköiset ajoneuvot ja avoautot. Palveluksessamme on 5500 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Espanjassa.