pikselikuva

06.11.2009

Vuosilaatupalkinto moniosaajalle

Valmet Automotiven vuosilaatupalkinnon on saanut tiiminvetäjä Minna Stenholm kokoonpanosta. Hän on 21-vuotisen uransa aikana toiminut kokoonpanossa asentajana, korvaajana ja tiiminvetäjänä. Työssään hän on saanut tehdä Saabeja, Opel Calibroja sekä Porsche Boxstereita ja Porsche Caymaneja.

"Juuri Minnan kaltaisia moniosaajia yritys tarvitsee", sanoo laatujohtaja Olli Kerajärvi.

"Minna sopeutuu hyvin muutostilanteisiin. Hän perehtyy niihin tarkasti ja on kiinnostunut kehittämään työmenetelmiä ja parantamaan tuloksia. Hän on yhteistyökykyinen, joustava, jämpti, osaava ja oppimishaluinen. Ammattitaidollaan ja rauhallisella olemuksellaan hän on saavuttanut oman tiiminsä ja ympäristönsä arvostuksen."

"Hyvä laatu ei synny ilman osaavia ja yhteistyökykyisiä ihmisiä, juuri sellaisia ovat minun työkaverini", Minna sanoo. "Esimieheni on kannustanut minua ottamaan vastaan haasteita ja hän on rohkaissut ja auttanut minua."

Tiiminvetäjänä Minna haluaa luoda tiimilleen hyvät edellytykset laadun tekemiseen. Hänen mukaansa haasteet tuovat väriä työhön ja onnistuminen on hieno palkinto haasteen vastaanottamisesta.