pikselikuva

02.03.2012

Valmet Automotive tarjoaa kokoautoprojekteja

Valmet Automotive, autoteollisuuden johtava palveluntarjoaja, vastaa kokonaisten autoprojektien kasvavaan kysyntään uudistetulla strategialla, liiketoimintalinjojen yhteistoiminnan lisäämisellä sekä suunnittelupalvelujen vahvistamisella.

Vaikka perinteinen ulkoistettu autonvalmistus vähenee, autonvalmistajien tarve ulkoistaa kokonaisia autoprojekteja kasvaa voimakkaasti. Kokoautoprojekteissa asiakas ulkoistaa projektihallinnan, suunnittelun ja valmistuksen. Taustalla on kilpailutilanne, jossa automerkkien tulee julkistaa uusia malleja yhä nopeammassa tahdissa.

Valmet Automotive on jakanut palvelutarjontansa neljään liiketoimintalinjaan – suunnittelupalvelut, valmistuspalvelut, kattojärjestelmät ja liiketoimintapalvelut – jotka tukevat toisiaan ja muodostavat osiaan suuremman kokonaisuuden.

Valmet Automotive tarjoaa asiakkailleen palveluja kaikkiin autonvalmistuprosessiin osiin ja vaiheisiin. Kokoautoprojekteissa asiakas voi hyödyntää tehokkaasti kaikkia Valmet Automotiven vahvuuksia. Lisäksi asiakkaan kannalta projektin hallinta helpottuu merkittävästi, kun kumppanina on vain yksi kokenut ja osaava yritys.

Suunnittelupalvelut ovat Valmet Automotiven strateginen painopistealue, ja ne ovat osa kaikkia viime aikoina allekirjoitettuja yhteistyösopimuksia. Jatkuvien rekrytointien lisäksi suunnittelupalveluja vahvistettiin merkittävällä tavalla, kun tammikuussa 2012 Valmet Automotive hankki omistukseensa saksalaisen suunnittelutoimisto CAE Automotive GmbH:n. CAE Automotive tarjoaa autoteollisuusasiakkaille kaikkia tuotekehitystoiminnan palveluja.

“Autoteollisuuden nykyinen murros lisää voimakkaasti suunnittelupalvelujen kysyntää. Autoteollisuusasiakkaat haluavat saada suunnittelu- ja valmistuspalvelut yhdeltä toimittajalta. CAE Automotiven liittyminen Valmet Automotiveen vahvistaa edelleen kykyämme toimittaa kokonaisia autoprojekteja konseptitutkielmista sarjatuotantoon saakka”, kertoo Valmet Automotiven suunnittelupalvelujen johtaja Heinrich Petra
 
Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Teija Åhlman
puh. 020 484 8060
 
Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 1700 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. www.valmet-automotive.com