pikselikuva

23.09.2013

Valmet Automotive esittelee palvelutarjontaansa Tampereen Alihankintamessuilla

Valmet Automotive osallistuu Tampereen Alihankintamessuille 24.-26.9. Ensimmäistä kertaa Valmet Automotive esittelee Suomessa monipuolista palvelutarjontaansa autoteollisuuden ulkopuolelle. Tarjolla on konkreettisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, prosesseja ja osaamista, joihin Valmet Automotiven oma kansainvälinen menestys perustuu.

Autoteollisuus on tyypillisesti edelläkävijä toimintamalleissa, joista on muodostunut tai muodostumassa teollisuuden standardeja toimialasta riippumatta. Autoteollisuuden kokeneena palveluntarjoajana Valmet Automotivella on Suomessa ainutlaatuista osaamista ja tietotaitoa, jota yritys nyt tarjoaa suomalaisille teollisuusyrityksille.

- Valmet Automotive on uusien menetelmien varhainen omaksuja. Olemme myös kehittäneet suunnitteluprosessimme ja toimintamallimme aivan maailman huipulle. Osaamistamme hyödyntämällä yritykset voivat kehittää toimintaansa ja parantaa kilpailukykyään, kertoo Valmet Automotiven projektimyyntijohtaja Matti Räsänen.

Valmet Automotiven monipuolinen palvelutarjonta sisältää esimerkiksi suunnittelua ja konsultointia tuotteisiin, kuten kevyet rakenteet sekä sähköiset voimansiirto- ja akkuratkaisut, tuotantotekniikkaan, tuotantoon, logistiikkaan, laadunvalvontaan ja ostotoimintaan Kiinasta ja Euroopasta. Muutamia autoteollisuuden ulkopuolisia projekteja Valmet Automotive on jo toteuttanut Suomessa.

- Toimimme kiinteässä yhteistyössä vaativien, autoteollisuuden johtavien yritysten kanssa. Siksi pystymme tarjoamaan parhaisiin käytäntöihin perustuvia kustannustehokkaita ratkaisuja. Valmet Automotivella on runsaasti annettavaa millä tahansa toimialalla olevalle suomalaiselle yritykselle, toteaa Räsänen.

Lisätietoja:
Projektimyyntijohtaja Matti Räsänen
puh. 020 484 8051
sähköposti: matti.rasanen@valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 1600 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.