pikselikuva

02.11.2011

Olli-Pekka Vanhanen talousjohtajaksi

Valmet Automotiven kasvustrategia vaatii organisaatiorakenteen kehittämistä. Osana tätä kehitystä talous- ja tietohallinto-organisaation yhdistetään talousjohtajan alaisuuteen ja liiketoiminnan kehityksen organisaatiota vahvistetaan.

Valmet Automotive -konsernin talousjohtajaksi (CFO) on nimitetty KTM Olli-Pekka Vanhanen 21. marraskuuta 2011 alkaen. Hän raportoi toimitusjohtaja Ilpo Korhoselle.

Olli-Pekka Vanhasen tehtävä on johtaa ja kehittää Valmet Automotiven talous- ja tietohallintoa maailmanlaajuisesti. Hänen vastuulleen kuuluvat myös hallinto- ja lakiasiat. Hän liittyy Valmet Automotiven johtoryhmään (Executive Team).

Aikaisemmin Olli-Pekka Vanhanen on työskennellyt kansainvälisissä tehtävissä ja mm. Elcotec Groupin talousjohtajana sekä Finnforestin talous- ja strategiajohtajana. Muita työnantajia ovat olleet mm. Kalmar Industries, Wärtsilä ja IVO/Imatran Voima.

Liiketoiminnan kehityksen organisaatiota vahvistetaan tavoitteena Valmet Automotiven strategian toteuttaminen, uusien palvelujen kehittäminen ja palvelujen laajentaminen USA:ssa ja Aasiassa.

KTM Rainer Karjalainen on siirtynyt liiketoiminnan kehityksen organisaatioon 1. marraskuuta 2011 alkaen. Hän on vastuussa liiketoiminnan kehityksen rahoitus- ja talousasioista. Uudessa tehtävässään hän raportoi liiketoimintapalvelujen johtaja Erik Torsekelle (SVP Business Services, Sales and Marketing).