pikselikuva

11.06.2013

Valmet Automotive tarjoaa autoteollisuuden ratkaisuja muille toimialoille

Valmet Automotive laajentaa palvelutarjontaansa Suomessa autoteollisuuden ulkopuolelle. Yrityksille on tarjolla konkreettisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, prosesseja ja osaamista,  joihin Valmet Automotiven oma kansainvälinen menestys perustuu.
 
Autoteollisuus on edelläkävijä useissa toimintamalleissa, joita nykyään käytetään yleisesti toimialasta riippumatta. Autoteollisuuden kokeneena palveluntarjoajana Valmet Automotive on hankkinut Suomessa ainutlaatuista osaamista ja tietotaitoa, ja osana kasvustrategiaansa Valmet Automotive tarjoaa nyt kehittämiään toimintamalleja palveluna muille teollisuuden aloille Suomessa.
 
- Koska Valmet Automotiven lähtökohta on autoteollisuudessa, olemme tyypillisesti uusien menetelmien varhainen omaksuja. Kovassa kilpailutilanteessa olemme kehittäneet suunnitteluprosessimme ja toimintamallimme aivan maailman huipulle. Niitä hyödyntämällä yritykset voivat kehittää toimintaansa ja parantaa kilpailukykyään, kertoo Valmet Automotiven suunnittelutoimintojen johtaja Jyrki Nurmi.
 
Valmet Automotiven monipuolinen palvelutarjonta sisältää esimerkiksi suunnittelua ja konsultointia tuotteisiin, kuten kevyet rakenteet sekä sähköiset voimansiirto- ja akkuratkaisut,
tuotantotekniikkaan, tuotantoon, logistiikkaan, laadunvalvontaan ja ostotoimintaan Kiinasta ja Euroopasta. Muutamia autoteollisuuden ulkopuolisia projekteja Valmet Automotive on Suomessa jo toteuttanut.
 
- Meillä on kokemusta autoteollisuuden kärkeä edustavista asiakkaista. Siksi pystymme tarjoamaan parhaisiin käytäntöihin perustuvia kustannustehokkaita ratkaisuja. Valmet Automotivella on runsaasti annettavaa käytännössä millä tahansa toimialalla olevalle suomalaiselle yritykselle, toteaa Nurmi.
 
Lisätietoja:
Projektimyyntijohtaja Matti Räsänen
puh. 020 484 8051
 
Viestintäjohtaja Teija Åhlman
puh. 020 484 8060
 
Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 1700 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa ja Kiinassa.