pikselikuva

21.11.2014

Muutoksia Valmet Automotiven logistiikkatoiminnoissa

Valmet Automotiven SCM-johtajaksi (Vice President, Supply Chain Management) on nimitetty DI Jari Parviainen 1.12.2014 alkaen. Samalla toimitusketjun hallinta siirtyy osaksi tuotanto-organisaatiota.

Jari Parviainen tuo Valmet Automotiveen monipuolista ja kattavaa kokemusta toimitusketjun hallinnosta ja kehittämisestä. Hän on työskennellyt Nokian palveluksessa 1998–2010 useissa myynnin, hankinnan ja toimitusketjun johtotehtävissä, jonka jälkeen hän siirtyi elektroniikan sopimusvalmistaja Foxconnille vastuualueenaan yhtiön Nokia-asiakkuus.

Jari Parviainen aloittaa Valmet Automotiven SCM-johtajan tehtävässä 1.12.2014 nykyisen SCM-johtaja Heikki Kivijärven siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen. Valmet Automotive kiittää Heikki Kivijärveä hänen tärkeästä panoksestaan logistiikkatoimintojen kehittämisessä, joka on keskeinen osa Valmet Automotiven kilpailukykyä.

Toimitusketjun hallinta siirtyy Valmet Automotivessa osaksi tuotanto-organisaatiota. Muutoksella kehitetään logistiikan tilaus-toimitusprosessia.

Parviainen raportoi tuotantojohtaja Pasi Rannukselle ja on Valmet Automotiven Suomen johtoryhmän jäsen.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.

www.valmet-automotive.com                           www.facebook.com/ValmetAutomotive