pikselikuva

20.06.2012

Holger Schramm nimitetty suunnittelupalvelujen johtajaksi

 
Valmet Automotiven suunnittelupalvelut-liiketoimintalinjan johtajaksi on nimitetty  Holger Schramm. Hän vastaa 1. heinäkuuta alkaen Valmet Automotiven suunnitteluliiketoiminnan laajentamisesta ja palvelujen kehittämisestä erityisesti kokoautoprojekteissa. Hän liittyy Valmet Automotiven johtoryhmään ja raportoi toimitusjohtaja Ilpo Korhoselle.

Holger Schramm on opiskellut insinööritieteitä Osnabrückissa ja hänellä on pitkä kokemus avoautojen kattoliiketoiminnasta, suunnittelusta ja autoprojekteista. Marraskuusta 2010 lähtien Holger Schramm on toiminut Saksan kattoliiketoimintayksikön Valmet Automotive GmbH:n toimitusjohtajana vastuualueinaan tuotanto, suunnittelu, projektinjohtaminen ja tietohallinto.

Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Teija Åhlman
Puh: 020 484 8060
Sähköposti: teija.ahlman@valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 1700 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.

 Tiedostoliitteet

  • Holger Schramm_June 2012.jpg