pikselikuva

28.01.2014

Valmet Automotive ottaa käyttöön Aditron HR-palveluja

Valmet Automotive hankkii jatkossa Suomen toimintoihin liittyviä henkilöstöhallinnon palveluja Aditro Oy:ltä. Kustannustehokas ratkaisu vastaa joustavasti Valmet Automotiven tarpeisiin.

Valmet Automotive siirtää tehdyllä sopimuksella palkanlaskennan, henkilötieto- ja matkalaskujärjestelmän sekä rekrytointityökalun Aditro Oy:n vastuulle. Palvelun siirtoon tähtäävä projekti käynnistyi viime vuoden puolella. Tavoitteena on ottaa Aditron palvelut käyttöön Valmet Automotiven Suomen toimipaikoilla huhtikuun alusta alkaen.

Palvelun siirrolla ei ole henkilöstövaikutuksia Valmet Automotivessa. Valmet Automotiven toimipaikat Saksassa, Puolassa ja Kiinassa eivät sisälly tehtyyn sopimukseen.

Lisätietoja:
Tomi Salo
puh. 020 484 8417
sähköposti: tomi.salo(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 1600 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.