pikselikuva

10.06.2013

Jyrki Nurmi Valmet Automotiven suunnittelutoimintojen johtajaksi

Jyrki Nurmi on nimitetty Suunnittelupalvelut-liiketoimintalinjan uudeksi johtajaksi kesäkuun 10. päivä 2013 alkaen. Hän raportoi operatiiviselle johtajalle Robert Blumbergille ja hänestä tulee Valmet Automotiven johtoryhmän jäsen.

Suunnittelupalvelut on Valmet Automotiven strateginen kasvualue. Autonvalmistajat ulkoistavat yhä enemmän suunnittelutyötä, mikä luo suunnittelutoiminnalle kasvumahdollisuuksia. Valmet Automotive vastaa kysyntään kehittämällä asiakaslähtöisempiä toimintatapoja ja panostamalla osaamisen kehittämiseen.

Jyrki Nurmi on tullut Valmet Automotiven palvelukseen vuonna 1988. Koulutukseltaan hän on insinööri ja MBA. Ennen tehtävään siirtymistä hän on vastannut Valmet Automotiven tuotantoteknisestä suunnittelusta.

Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Teija Åhlman
puh. 020 484 8060
sähköposti: teija.ahlman@valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 1700 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa ja Kiinassa.
www.valmet-automotive.comTiedostoliitteet

  • Jyrki Nurmi.jpg