pikselikuva

07.02.2013

Valmet Automotive on Vuoden Logistiikkayritys 2013

Valmet Automotive palkittiin Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Helsingin Finlandia-talolla 7.2. järjestämässä logistiikkaseminaarissa vuoden 2013 suomalaisena logistiikkayrityksenä.

Tunnustuksen ottivat vastaan Valmet Automotiven operatiivinen johtaja Robert Blumberg sekä logistiikkajohtaja Tomi Arola.

Valmet Automotive hyödyntää määrätietoisesti innovatiivisia logistiikan ratkaisuja, joiden avulla maailman pohjoisin autotehdas menestyy tiukassa kilpailutilanteessa. Valmet Automotive on esimerkiksi yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka otti käyttöön madalletut junavaunut erikoiskorkeille trailereille Keski-Euroopan kuljetuksissa ja keskitti kuljetusten hallinnan yhdelle kansainväliselle toimijalle. 

- Jatkossa meidänkin haasteenamme ovat rikkidirektiiviin liittyvät asiat. Toinen todella tärkeä asia on saada valtatie 8 kuntoon. Tie pitäisi leventää nelikaistaiseksi Turun ja Porin välillä, sanoo logistiikkajohtaja Arola.

Lisätietoja: 

Viestintäjohtaja Teija Åhlman
Puh: 020 484 8060
Sähköposti: teija.ahlman@valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 1700 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.