pikselikuva

13.09.2016

Lähes 300 hakijaa Valmet Automotiven sisäisen logistiikan tehtäviin

Valmet Automotiven syyskuussa toteuttama varastotyöntekijöiden rekrytointikampanja tuotti kaikkiaan 288 hakemusta. Avoimia työpaikkoja sisäisen logistiikan eri tehtäviin oli tarjolla 30. Valintaprosessi on parhaillaan käynnissä ja jatkuu tämän viikon ajan.

Sisäisellä logistiikalla on keskeinen rooli autotehtaan joustavalle toiminnalle. Joustavuuden tarve kasvaa Uudenkaupungin autotehtaalla jatkuvasti, kun käynnissä olevan Mercedes-Benzin A-sarjan tuotannon ohella valmistaudutaan ensi vuoden alussa käynnistyvään GLC-katumaasturimallin tuotantoon. Nyt haetut varastotyöntekijät aloittavatkin työnsä A-sarjan parissa ja siirtyvät jatkossa GLC-katumaasturin valmistukseen.

– Saimme avoimiin sisäisen logistiikan tehtäviimme 288 hakemusta. Määrä on erinomainen, kun huomioidaan että saamme viikottain kymmeniä hakemuksia myös muihin avoimiin tehtäviimme, kertoo Valmet Automotiven HR-asiantuntija Mari Pajunen.

A-sarjan valmistusmäärien kasvun johdosta varastotyöntekijöitä tarvitaan nopeasti tukemaan tuotantoa. Normaalia lyhyempi hakuaika ei vaikuttanut hakijoiden määrään, ja valintaprosessi käynnistettiin jo haun aikana. Koulutus tehtävään kestää neljä viikkoa, hyväksytysti suoritetun työvoimakoulutuksen jälkeen Valmet Automotive tarjoaa autotehtaalla vakituisen työn.

Valmet Automotive jatkaa autonrakentajien rekrytointeja Mercedes-Benzin GLC-katumaasturimallin tuotannon tarpeisiin tämän ja ensi vuoden aikana.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
sähköposti: mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

www.valmet-automotive.com  ja  www.facebook.com/ValmetAutomotive