pikselikuva

02.09.2015

Valmet Automotive uudistaa johtoryhmärakenteensa

Valmet Automotive eriyttää valmistus- ja suunnittelupalveluiden johtoryhmät. Samalla yrityksen konsernijohtoryhmää vahvistetaan. Toimenpiteillä tuetaan liiketoimintalinjojen kilpailukykyä ja valmistaudutaan tulevaisuuden haasteisiin.

Tuotantojohtaja Pasi Rannus vastaa valmistuspalveluista 1.9.2015 alkaen. Muutoksen myötä myös laatu-, HR- ja tukitoimintojen johtaja Risto Hukkanen raportoi jatkossa Rannukselle. Valmistuspalveluiden johtoryhmän jäseninä toimivat Pasi Rannuksen (puheenjohtaja) lisäksi Risto Hukkanen, Jari Parviainen (SCM), Anu Kirjasuo (talous ja IT), Pekka Virolainen (tuotannonsuunnittelu), Ville Laine (hitsaamo), Sami Lindén (maalaamo) ja Pasi Lammensalo (kokoonpano). Pasi Rannus raportoi toimitusjohtaja Ilpo Korhoselle.

Suunnittelutoimintojen johtaja Jyrki Nurmi jatkaa suunnittelu- ja myyntipalveluiden johdossa. Suunnittelu- ja myyntipalveluiden johtoryhmän jäseninä toimivat Jyrki Nurmen lisäksi Matti Räsänen (myynti ja markkinointi), Stefan Ohlsson (suunnittelutoiminnan strategia ja kehitys), Erik Torseke (liiketoiminnan kehitys) ja Anu Kirjasuo (talous ja IT). Ilpo Korhonen jatkaa toistaiseksi tämän johtoryhmän puheenjohtajana.

Kattoliiketoiminnan johtaja Harald Brunini jatkaa kattoliiketoimintapalveluiden johdossa. Kattoliiketoiminnan johtoryhmän jäseninä toimivat Bruninin (puheenjohtaja) lisäksi Bernhard Thünemann (Saksan toiminnot), Remigiusz Greśkowiak (Puolan toiminnot), Carsten Haferkamp (myynti) ja Beata Szawlowska-Halas (talous ja IT).

Uudistettu konsernijohtoryhmä käsittelee kuukausittain tapaamisissaan koko Valmet Automotive -konserniin liittyviä asioita. Ryhmän tehtävänä on tukea toimitusjohtajaa tehtävissään sekä valmistella esityksiä hallitukselle. Konsernijohtoryhmän jäseninä toimivat 1.9.2015 alkaen Ilpo Korhonen, Pasi Rannus, Harald Brunini, Esko Harila (konsernin talous) sekä Minna Huhtaniska (lakiasiat).

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

www.valmet-automotive.com                       www.facebook.com/valmetautomotive