pikselikuva

26.09.2016

Valmet Automotive rekrytoi 150 autonrakentajaa – Opteam strategisena kumppanina

Valmet Automotive aloittaa tänään rekrytointikampanjan 150 uuden autonrakentajan palkkaamiseksi Mercedes-Benzin A-sarjan tuotantoon Uuteenkaupunkiin. Samalla Valmet Automotive lisää resurssejaan työvoiman hankinnassa vahvistamalla strategisen tason yhteistyötään Opteamin kanssa. Tavoitteena on kattava rekrytointeihin liittyvä yhteistyö varsinkin Mercedes-Benzin GLC-katumaasturituotantoon liittyen.

A-sarjan valmistusmäärät ovat nouseet Uudessakaupungissa merkittävästi. Mallin tuotantoon ja sen tukitoimintoihin on rekrytoitu tämän vuoden aikana jo yli 100 henkilöä, ja nyt haetaan 150 autonrakentajaa hitsaamoon, maalaamoon ja kokoonpanoon.

– Uudenkaupungin autotehtaan henkilöstötarve kasvaa jatkuvasti. Nyt alkanut haku liittyy A-sarjan tuotantoon, mutta samalla alamme jo valmistautua ensi vuoden tarpeisiin. Siksi olemme asettaneet hakuajan vuoden loppuun. Olemme saaneet runsaasti hakemuksia tämän vuoden aiempiin rekrytointeihimme, joten odotan jälleen suurta mielenkiintoa avoimia työpaikkojamme kohtaan, kertoo Valmet Automotiven HR-johtaja Tomi Salo.

Ohjeet hakemiseen löytyvät Valmet Automotiven kotisivuilta. Haastattelut ja valinnat käynnistetään välittömästi. Autonrakentajahaku pysyy avoinna vuoden 2016 loppuun.

Valmet Automotive ja Opteam vahvistavat yhteistyötään

Valmet Automotive ja Opteam ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen strategisen tason yhteistyöstä henkilöstöresursoinnissa. Yritykset ovat tehneet kattavaa yhteistyötä jo A-sarjan rekrytointien yhteydessä, ja hyvien kokemusten perusteella yhteistyö nostetaan nyt uudelle kumppanuustasolle.

Strateginen yhteistyö tarjoaa Valmet Automotiven organisaatiolle mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaansa ja sen kehittämiseen. Opteam tuo lisäresursseja työvoiman saatavuuteen sekä tuleviin henkilöstötarpeisiin Valmet Automotiven tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti.

Valmet Automotivelle on esimerkiksi tärkeää, että Opteamilla on koko Suomen kattava 200 HR-ammattilaisen ja 32 toimipaikan asiantuntijaverkosto. Jo aiemmat yhteistyössä tehdyt Mercedes-Benzin A-sarjan autojen valmistukseen liittyvät rekrytoinnit laajenivat valtakunnallisiksi.

– Mercedes-Benzin A-sarjan rekrytoinnit osoittivat lisäresurssien tarpeemme. Tarvitsemme jatkossa laajempaa näkyvyyttä ja kosketuspintaa työnhakijoihin kautta Suomen sekä konkreettista tukea esimerkiksi haastatteluissa ja henkilöarvioinneissa. Opteam vastaa osaamisellaan sekä toimintansa laajuudella erinomaisesti tarpeitamme, kertoo Valmet Automotiven HR-johtaja Tomi Salo.

Yhteistyön alkuvaiheessa Valmet Automotive ja Opteam luovat toimintamallin sekä yhteisen rekrytointi- ja markkinointistrategian, jonka toteuttamisesta ja kehittämisestä yritykset vastaavat yhteisesti.

– Allekirjoitetun yhteistyösopimuksen myötä Opteam pystyy auttamaan Valmet Automotivea joustavasti ja nopeasti erilaisissa resurssitarpeissa. Skaalautuva toimintamallimme varmistaa, että Valmet Automotivella on aina käytettävissään riittävä HR-resursointi, kertoo Opteamin Uudenkaupungin yrittäjä Elina Koskela.

Valmet Automotive tulee jatkamaan rekrytointeja Mercedes-Benzin GLC-katumaasturimallin tuotannon tarpeisiin tämän ja ensi vuoden aikana.

Lisätietoja:

Valmet Automotive:
HR-johtaja Tomi Salo
puh. 020 484 817
sähköposti: tomi.salo(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.
www.valmet-automotive.com  ja  www.facebook.com/valmetautomotive

Opteam:
Elina Koskela
puh: 040 7579 227
sähköposti: elina.koskela(at)opteam.fi

Opteam on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Kehitämme henkilöstöpalveluja monimutkaistuvan työelämän tarpeisiin. Olemme henkilöstöjohdon strateginen ja operatiivinen kumppani yrityksen kaikissa vaiheissa. Yhdistämme valtakunnallisen konseptin ja paikallistuntemuksen edut yli 30 toimiston voimin Helsingistä Sodankylään. Liikevaihtomme oli 85,4 milj. € vuonna 2015.
www.opteam.fi