pikselikuva

16.09.2014

745 haki Valmet Automotivelle autonrakentajaksi

Valmet Automotiven kolmas rekrytointikampanja kuluvan vuoden aikana tuotti 745 hakemusta. Avoimia työpaikkoja uusille autorakentajille oli tarjolla 150. Valintaprosessi on parhaillaan käynnissä. Tehtäviin valittujen koulutus alkaa autotehtaalla lokakuun alkupuolella, ja työhön he siirtyvät marraskuun alussa.

Syksyn rekrytointi on suoraa jatkoa kesä-heinäkuun kampanjalle. Valmet Automotive lisää Uudenkaupungin autotehtaalla autonrakentajien määrää, jotta Mercedes-Benzin A-sarjan tuotantoa voidaan nostaa suunnitelmien mukaisesti.

– 745 hakijaa vuoden jo kolmanteen suureen rekrytointiin on jälleen mainio tulos. Määrä osoittaa ehdottomasti vääriksi arvelut, että Valmet Automotivella olisi pulaa hakijoista. Jokaisen rekrytointikierroksemme tulos on ollut aivan odotustemme mukainen niin hakijoiden määrän kuin laadunkin puolesta. Valmet Automotive on selvästi erittäin kiinnostava työnantaja. Eniten hakemuksia saimme Turun ja Rauman seuduilta, lisäksi kauempaa eri puolilta Suomea tulleiden hakemusten määrä oli erittäin suuri, kertoo Valmet Automotiven HR-asiantuntija Juha Laitala.

Autonrakentajat työllistyvät Uudenkaupungin autotehtaalla hitsaamon, maalaamon sekä kokoonpanon tehtäviin.

Lisätietoja:
HR-asiantuntija Juha Laitala
puh. 020 484 8416
juha.laitala(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.
www.valmet-automotive.com