pikselikuva

06.10.2015

Valmet Automotive avaa toimipisteen Turkuun

Valmet Automotive avaa 6.10.2015 uuden toimipisteen Turkuun. Toimipiste tarjoaa erinomaiset puitteet etätyönä tehtäviin asiantuntijatöihin sekä asiakastapaamisiin.

Turku ja sen lähikunnat ovat keskeinen osa Valmet Automotiven työssäkäyntialuetta. Tällä hetkellä yli 200 henkilöä liikennöi Turun seudun ja Uudenkaupungin autotehtaan väliä päivittäin. Varsinkin yrityksen toimihenkilöistä yhä useampi asuu Turussa tai sen lähikunnissa, ja alueen merkityksen odotetaan edelleen kasvavan Valmet Automotivelle.

Turun toimipiste on osa Valmet Automotiven aktiivista pyrkimystä kehittää henkilöstön työhyvinvointia. Uuden toimipisteen myötä useat toimihenkilöt voivat jatkossa tehdä etätyötä Turussa, työmatkaliikennettä vähentäen ja aikaa säästäen. Toimipistettä tullaan hyödyntämään monipuolisesti erilaisissa toimistotöissä ja suunnittelupuolen tehtävissä ja se tarjoaa muun muassa mahdollisuuden videoneuvotteluihin ja suunnittelupalveluiden ohjelmistojen käyttöön.

- Nyt avattu toimipiste on selkeä osoitus Turun merkityksestä Valmet Automotivelle. Erinomaisten kulkuyhteyksien varrella oleva toimipiste Kupittaalla palvelee Turun alueella asuvaa henkilöstöämme ja sopii mainiosti asiakastapaamisiin, kertoo Risto Hukkanen, Valmet Automotiven tukitoimintojen johtaja.

Turun ohella Valmet Automotiven toinen alueellinen toimipiste sijaitsee Vantaalla. Valmet Automotiven Turun toimipiste sijaitsee väliaikaisesti osoitteessa Lemminkäisenkatu 32 (Trivium), ja tulee siirtymään myöhemmin osoitteeseen Tykistökatu 6 (ElectroCity).

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

www.valmet-automotive.com                                www.facebook.com/valmetautomotive