pikselikuva

23.02.2017

Valmet Automotive ja Pori toteuttavat rekrytointitapahtuman yhteistyössä

Valmet Automotive esittelee porilaisille työnhakijoille Uudenkaupungin autotehtaan tarjoamia työllistymismahdollisuuksia rekrytointitapahtumassa 28. helmikuuta. Kauppakeskus Puuvillassa järjestettävä tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä Porin kaupungin kanssa.

Rekrytointitilaisuuden järjestäminen yhteistyössä Porin kaupungin kanssa on pilottihanke, josta saatuja kokemuksia pyritään hyödyntämään myös muiden kaupunkien kanssa.

– Rekrytointitilaisuuteen liittyvä yhteistyömme eri tahojen kanssa on ollut hyvin monipuolista. Porin kaupunki, kauppakeskus Puuvilla, Satakunnan TE-toimisto ja paikallismediat ovat aktiivisesti osallistuneet rekrytointitapahtuman suunnitteluun ja tukevat sen toteutusta. Odotuksemme tapahtuman suhteen ovat korkealla, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöasiantuntija Mari Pajunen.

Porista käy Valmet Automotiven autotehtaalla Uudessakaupungissa töissä tällä hetkellä noin 30 henkilöä.

– Porissa on asukkaita 85 000, ja matkaa Uuteenkaupunkiin vajaa 1,5 tuntia. Suuria rekrytointeja ajatellen Pori on Valmet Automotivelle yksi kiinnostavimmista alueista, Pajunen toteaa.

Porin kaupunki on valmis edistämään porilaisten työllistymistä autotehtaalle.

– Porin kaupunki on valmis tarvittaessa järjestämään bussikuljetuksia, kertoo Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen.

Valmet Automotivella on parhaillaan käynnissä rekrytointikampanja, jolla haetaan 500 autonrakentajaa. Uuteenkaupunkiin rekrytoidaan tämän vuoden aikana yli 1000 uutta autonrakentajaa ja toimihenkilöä.

Valmet Automotiven rekrytointitapahtuma kauppakeskus Puuvillassa on tiistaina 28.2. klo 12–15.

Lisätietoja:

Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen
puh. 044 701 1010
aino-maija.luukkonen(at)pori.fi

Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Pori on innovatiivisia julkisia palveluita, viihtyisää elinympäristöä, asukkaiden hyvinvointia, elinvoimaa ja innostavaa vireyttä. 1.6.2017 voimaan astuva organisaatiouudistus näkyy toiminnan tehostamisena, verkostomaisena työtapana sekä selkeinä prosesseina. Keskiössä ovat asiakkaat, osallisuus, vuorovaikutus ja kokeilukulttuuri. Tulevaisuuden Poria tehdään #poriuudistuu-sateenvarjon alla.

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 2500 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

www.valmet-automotive.com    www.facebook.com/ValmetAutomotive