pikselikuva

04.11.2014

Valmet Automotive rekrytoi vielä yli 100 autonrakentajaa

Valmet Automotive käynnistää tänään kampanjan yli 100 autonrakentajan rekrytoimiseksi. Tämän rekrytointikampanjan myötä Uudenkaupungin autotehdas saavuttaa Mercedes-Benzin A-sarjan valmistuksen edellyttämän henkilöstövahvuuden.

Tuotantohenkilöstön määrää on lisätty Uudenkaupungin autotehtaalla suunnitelmallisesti A-sarjan valmistusmäärien kasvaessa. Tänään käynnistyvällä kampanjalla rekrytoidaan loput A-sarjan valmistukseen tarvittavista autonrakentajista.

Valmet Automotive on rekrytoinut uusia autonrakentajia kesästä 2013 alkaen, ja tällä hetkellä autotehtaalla työskentelee noin 1200 autonrakentajaa sekä 300 toimihenkilöä.

– Tarvitsemme vielä runsaat sata uutta autonrakentajaa, jotta A-sarjan valmistuksen edellyttämä henkilöstömäärä on koossa. Odotamme runsaasti hakijoita aiempien rekrytointikampanjoidemme tapaan, ja tulemme jakamaan tietoa avoimista tehtävistämme niin verkossa kuin erilaisissa tapahtumissa, kertoo Valmet Automotiven HR-asiantuntija Juha Laitala.

Uudet autonrakentajat saavat neljän viikon koulutuksen tehtäviinsä. Hyväksytysti suoritetun rekrytointikoulutuksen jälkeen Valmet Automotive tarjoaa vakituisen työn autotehtaan hitsaamossa, maalaamossa tai kokoonpano-osastolla.

Ohjeet hakemiseen löytyvät Valmet Automotiven kotisivuilta. Tietoa työpaikoista löytyy myös Valmet Automotiven Facebook-sivuilta. Haastattelut ja valinnat aloitetaan välittömästi.

Lisätietoja:
HR-asiantuntija Juha Laitala
puh. 020 484 8416
juha.laitala(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.

www.valmet-automotive.com                www.facebook.com/valmetautomotive