pikselikuva

26.01.2017

Valmet Automotive brändää rekrytointinsa

Valmet Automotive tukee poikkeuksellisen suuria rekrytointejaan tarjoamalla tietoa ja vahvistamalla autoteollisuuteen liittyviä positiivisia mielikuvia. Tänään avattu sivusto www.autotehtaansankarit.fi  täydentää Valmet Automotiven rekrytointiviestintää.

Valmet Automotiven haasteita rekrytoinneissa ovat autoteollisuuden tehtävien sekä Uudenkaupungin vähäinen tuntemus potentiaalisten hakijoiden keskuudessa. Uusi internet-sivusto on suunniteltu tarjoamaan kattavasti tietoa aiheista, jotka aiemmissa rekrytointikampanjoissa ovat useimmin herättäneet kysymyksiä hakijoilta.

Sivusto tarjoaa tietoa autotehtaan työtehtävistä, tuotteista, Uudestakaupungista ja Valmet Automotivesta, mutta myös elämisestä Uudessakaupungissa ja esimerkiksi harrastusmahdollisuuksista. Se kertoo selkeästi, monipuolisesti ja kiinnostavasti videoiden, kuvien ja tekstien avulla millaisen työn ja elämän ura autotehtaalla voi hakijalle tarjota.

– Uuden internetsivustomme avulla tuomme rekrytointiimme uuden, nykyaikaisen ulottuvuuden. Haluamme luoda tunnetta ja mielikuvia rekrytointiin sekä tarjota tietoa hakupäätöksen tueksi. Tutkimusten mukaan mielikuvat Valmet Automotivesta ovat hyvin positiivisia, ja tältä pohjalta on hyvä rakentaa niin yrityksemme kuin sidosryhmiemme brändejä ja tukea näillä rekrytointejamme, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo.

Valmet Automotive on kehittänyt useita ratkaisuja rekrytointiviestintään. Yhteistyö TE-toimistojen sekä rekrytointipalveluyritysten kanssa tarjoaa runsaasti näkyvyyttä työnhakijoihin päin, lisäksi Valmet Automotive hyödyntää omia internet-kanaviaan. Säännöllisesti järjestettävillä pestuumarkkinoilla voi tutustua autotehtaaseen paikan päällä. Lisäksi Valmet Automotive osallistuu eri puolilla Suomea aktiivisesti rekrytointitapahtumiin, kuten Vehon turvallisuuskiertueeseen. Uusi rekrytointisivusto tukee ja täydentää näitä ratkaisuja.

Rekrytointisivustoa kehitetään ja laajennetaan jatkuvasti. Sivustokokonaisuuteen kuuluu myös Facebook-sivusto www.facebook.com/autotehtaansankarit. Valmet Automotive hyödyntää myös internet-mainontaa hakijoiden tavoittamiseksi. Rekrytointisivuston kehittämisessä ovat mukana Valmet Automotive, Uusikaupunki, Opteam, Veho, Työ- ja elinkeinoministeriö, Varsinais-Suomen ELY-keskus ja TE-palvelut.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

www.valmet-automotive.com    www.facebook.com/ValmetAutomotive  
www.autotehtaansankarit.fi     www.facebook.com/Autotehtaansankarit