pikselikuva

09.03.2011

Garia-golfauton myynti on aloitettu Suomessa

Valmet Automotive on allekirjoittanut jälleenmyyntisopimuksen Green Eagle Oy:n kanssa Garia-golfautojen jälleenmyynnistä Suomessa.

Green Eagle Oy aloittaa välittömästi Garian jälleenmyyjänä Suomessa. Yhtiö on osa yritysryhmää, johon kuuluu myös jo 50 vuotta toiminut täyden palvelun konepaja Oy Kart Ab. Kart valmistaa ja myy muun muassa edistyksellisiä ympäristöteknologian ratkaisuja. Green Eagle Oy keskittyy toiminnassaan golf- ja kentänhoitokaluston myyntiin, markkinointiin ja huoltoon.

”Edustamme vahvoja golf-maailman brändejä, ja tarjoamme Suomessa uusia tuotteita. Painotamme tarjonnassamme huippulaatua ja pitkälle vietyä tekniikkaa”, kertoo Green Eagle Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Mononen.

Valmet Automotive toimii liiketoimintapalvelujensa kautta tanskalaisen Garia A/S:n edustajana Suomessa, lisäksi Garia-golfautot valmistetaan Valmet Automotiven Uudenkaupungin tehtaalla.

Sähköllä toimiva Garia-golfauto edustaa alansa huippua ja se tulee Suomessa markkinoille alkavan golfkauden kynnyksellä. Garia-golfauto on esillä GoExpo.fi -messuilla 11.–13.3.2011 Helsingin Messukeskuksessa.

”Golf on 90-prosenttisesti mentaalipeli. Kun on hyvä ja rento fiilinki, niin pelikin usein kulkee. Kokemuksemme vahvistavat, että Garia on golfauto, joka tuo hyvää tunnetta ja tukee osaltaan pelin sujumista”, kertoo Mononen.Lisätietoja:
Hans Svensson
Johtaja, markkinointi ja myynti, Valmet Automotive
Puh. 0400 355 378
hans.svensson@valmet-automotive.com

Jarmo Mononen
Toimitusjohtaja, Green Eagle Oy
Puh. 040 742 0595
jarmo.mononen@greeneagle.fi
www.greeneagle.fi

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu-, valmistus-, ja liiketoimintapalveluja sekä avoautojen kattojärjestelmiä. Erikoisosaamistamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Valmet Automotiven palveluksessa on 1600 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.