pikselikuva

12.09.2011

Valmet Automotive hakee noin 200 työntekijää

Valmet Automotive hakee Uudenkaupunkiin noin 200 työntekijää tämän vuoden aikana. Tuotantohenkilöstön lisätarpeen taustalla on ennen kaikkea Fisker Karma -mallin tuotantomäärien nopea kasvu. Toimihenkilöiden rekrytointitarve perustuu lisäksi yrityksen kasvustrategiaan, joka painottaa suunnittelupalveluja.

Valmet Automotive on aktiivisesti hakenut lisähenkilöstöä jo usean kuukauden ajan. Alumiinihitsaajia on kurssitettu keväästä alkaen hyvällä menestyksellä, ja alumiinihitsaajien haku jatkuu edelleen. Nyt työvoiman merkittävään lisäykseen on tarvetta myös muissa Fisker Karman valmistusvaiheissa.

"Tarjoamme työpaikkoja varsinkin autojen kokoonpanossa, mutta myös esimerkiksi maalaamossa ja logistiikkatoiminnoissa. Tavoitteenamme on täyttää avoimet tehtävät mahdollisimman nopeasti", toteaa Valmet Automotiven varatoimitusjohtaja Risto Hukkanen.

Tämän viikon aikana Uudenkaupungin tehtaalla 40 henkilöä aloittaa neljän viikon koulutusjakson, jonka jälkeen he aloittavat työt autonvalmistuksen eri tehtävissä.

Tuotantohenkilöstön lisäksi Valmet Automotive rekrytoi jatkuvasti myös toimihenkilöitä. Osa tehtävistä liittyy Uudenkaupungin tuotannon kehittämiseen, osa puolestaan yrityksen strategiaan, joka painottaa autoteollisuudelle tarjottavia suunnittelupalveluja, joiden kysyntä kasvaa jatkuvasti.

Valmet Automotiven Uudenkaupungin tehtaalla työskentelee tällä hetkellä 850 henkilöä.

Lisätietoja:
Teija Åhlman, viestintäjohtaja, Valmet Automotive
Puh.: +358 20 484 8060
Sähköposti: teija.ahlman@valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu-, valmistus-, ja liiketoimintapalveluja sekä avoautojen kattojärjestelmiä. Erikoisosaamistamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Valmet  Automotiven palveluksessa on 1600 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.