pikselikuva

01.03.2017

Valmet Automotive viimeistellyt suunnitteluliiketoimintakaupan Saksassa

Valmet Automotive on tänään saanut päätöksen helmikuun alussa ilmoitetun suunnitteluliiketoimintaan liittyvän yrityskaupan Saksassa. Kaupan myötä Semconilta siirtyy Valmet Automotiven organisaatioon 800 suunnitteluinsinööriä kuudesta toimipaikasta Saksassa.

1.3.2017 alkaen Valmet Automotive tarjoaa suunnittelupalvelujen asiakkaille merkittävästi aiempaa monipuolisemman palvelukokonaisuuden, samalla Valmet Automotive vahvistaa asemiaan Keski-Euroopassa.

Valmet Automotiven uusien toimipisteiden toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.3.2017 diplomi-insinööri Horst Bardehle. Hänellä on vahvaa kokemusta autoteollisuudesta niin tuotekehityksestä, suunnittelusta kuin konsulttipalveluista. Bardehle on jäsen Valmet Automotiven konsernijohtoryhmässä ja raportoi toimitusjohtaja Ilpo Korhoselle.

– Valmet Automotive on johdonmukaisesti kehittänyt toimintaansa valitun strategian mukaisesti. Kumppanuus CATL:n kanssa sekä suunnittelutoimintojen merkittävä laajentaminen Saksassa antaa Valmet Automotivelle erinomaisen lähtökohdan vastata asiakkaiden tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa, kertoo Korhonen.

Valmet Automotivelle siirtyvät Saksan toiminnot sijaitsevat Wolfsburgissa, Ingolstadtissa, Rüsselsheimissa, Bad Friedrichshallissa, Sindelfingenissä sekä Münchenissä. Ostettava kokonaisuus sisältää suunnittelu- ja testauspalveluja sekä prototyyppi- ja erikoissarjavalmistusta.

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
p. 020 484 8011
mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 3500 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

www.valmet-automotive.com      www.facebook.com/valmetautomotive