pikselikuva

12.05.2015

Harald Brunini nimitetty Valmet Automotiven kattoliiketoiminnan johtoon

Harald Brunini on nimitetty kattoliiketoiminnan johtajaksi (President, Roof Systems). Nimitys tulee voimaan 1.7.2015. Hän vastaa kattoliiketoiminnassa tehtävistä, joita on toistaiseksi hoitanut toimitusjohtaja Ilpo Korhonen.

Brunini on työskennellyt Valmet Automotiven kattoliiketoiminnan kehitysohjelmassa Chief Restructuring Officer -nimikkeellä lokakuusta 2014. Hänen kattava kokemuksensa ja yhteistyöverkostonsa sekä alan liiketoiminnan tuntemus tarjoavat vahvan pohjan menestykselliselle toiminnalle uudessa tehtävässä.

Tehtävässä Brunini vastaa Valmet Automotiven kattoliiketoiminnan kokonaisuudesta. Saksan ja Puolan toimipaikkojen operatiivisista toiminnoista vastaavat raportoivat jatkossa Harald Bruninille, Brunini puolestaan raportoi toimitusjohtaja Ilpo Korhoselle.

Bruninilla on 20 vuoden kokemus Mercedes-Benzin useista johtajatason tehtävistä suunnittelu- ja tutkimusosastoilla, tuotestrategiassa sekä hankinnassa. Tämän jälkeen hän työskenteli Harman/Becker Automotive Systemsin toimitusjohtajana, kunnes perusti tammikuussa 2006 B2TM-konsulttiyrityksen.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

www.valmet-automotive.com                     www.facebook.com/valmetautomotive