pikselikuva

11.07.2013

Valmet Automotive aloittaa sadan autonrakentajan rekrytoinnin

Valmet Automotive aloittaa tänään rekrytointikampanjan sadan uuden autonrakentajan palkkaamiseksi Uuteenkaupunkiin syksyn aikana. Heitä tarvitaan Mercedes-Benzin A-sarjan autojen valmistukseen. Tuotannon valmistelut ovat loppusuoralla, ja autojen valmistus pääsee vauhtiin parin kuukauden sisällä.

Daimler AG:n kanssa viime vuonna tehdyn sopimuksen mukaan suunnitelma on valmistaa yli 100 000 A-sarjan autoa Uudessakaupungissa vuosina 2013-2016. Investoinnit tuotannon aloittamiseen ovat kymmeniä miljoonia euroja. Valmistus työllistää vielä lomautettuina olevat autonrakentajat syksyyn mennessä sekä tämän vuoden aikana vielä noin 100 uutta autonrakentajaa. Tuotantosuunnitelmien toteutuessa vuonna 2014 tarvitaan vielä parisataa uutta työntekijää.

Uudet työntekijät saavat neljän viikon koulutuksen tehtäviinsä. Rekrytointikoulutuksen jälkeen he aloittavat vakituisen työn autotehtaan hitsaamossa, maalaamossa tai kokoonpano-osastolla.

Valmet Automotiven HR-asiantuntija Tomi Salo uskoo, että lähialueelta löytyy paljon autojen rakentamisesta kiinnostuneita.

"Olemme käyneet kertomassa työpaikoista mm. oppilaitoksissa, varuskunnissa ja erilaisissa tapahtumissa. Joka paikassa olemme saaneet hyvin myönteisen vastaanoton. Alueen työ- ja elinkeinotoimistot ovat tiiviisti mukana rekrytoinneissa."

Rekrytointikampanjassa käytetään myös sosiaalista mediaa. Valmet Automotivella on omat sivut Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä.

Hakemiseen liittyvät ohjeet löytyvät Valmet Automotiven kotisivuilta. Haastattelut ja valinnat aloitetaan välittömästi. Jo aikaisemmin tulleet avoimet hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja:
HR-asiantuntija Tomi Salo, puh. 020 484 8417, tomi.salo@valmet-automotive.com 
Viestintäjohtaja Teija Åhlman, puh. 020 484 8060, teija.ahlman@valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on lähes 1700 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa ja Kiinassa.

www.valmet-automotive.com