pikselikuva

19.08.2013

Valmet Automotiven rekrytointikampanja oli menestys

Valmet Automotiven heinäkuun aikana järjestämän rekrytointikampanjan tuloksena oli yli 700 hakemusta. Avoimia työpaikkoja uusille autorakentajille oli tarjolla 100. Valintaprosessi on saatu päätökseen ja osa valituista on jo koulutuksessa.

Rekrytointikampanjan taustalla on Valmet Automotiven ja Daimlerin heinäkuussa 2012 julkistama yhteistyösopimus. Sopimuksen perusteella Valmet Automotive valmistaa yli 100 000 A-sarjan Mercedes-Benz-autoa Uudessakaupungissa vuosina 2013–2016. Tuotantomäärä vaatii runsaasti lisää autonrakentajia Uudenkaupungin tehtaalle.

– Hakemusten määrä on hyvä suhteessa nyt tarjolla oleviin paikkoihin. Se osoittaa, että ihmisten mielissä Valmet Automotive on mielenkiintoinen työpaikka. Lisäksi hakemuksia on tullut kautta maan. Tämän perusteella odotuksemme ovat hyvin positiivisia myös seuraavaan rekrytointikierrokseen liittyen, toteaa Valmet Automotiven HR-asiantuntija Tomi Salo.

Valmet Automotivella on suunnitteilla uusi rekrytointikampanja, jolla tullaan hakemaan noin 200 uutta autonrakentajaa Mercedes-Benz-tuotannon tarpeisiin. Kampanjan ajankohta on todennäköisesti vuoden 2014 alkupuolella.

Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Teija Åhlman
puh. 020 484 8060
sähköposti: teija.ahlman@valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 1600 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa ja Kiinassa.
www.valmet-automotive.com