pikselikuva

06.10.2010

THINK Citylle leasing-palvelu Suomessa

Leasing-palveluita tuottava Secto Automotive Oy ja mm. sähköautoja valmistava Valmet Automotive Oy ovat tuoneet lokakuun alussa markkinoille THINK City -sähköautolle suunnitellun leasing-tuotteen, THINK Leasingin. Se on uudenlainen, joustava leasing-muoto, jossa on huomioitu sähköauton erityisvaatimukset koskien mm. ylläpitoa ja käyttöaikaa. Secto Automotivessa uskotaan sähköautojen yleistyvän lähitulevaisuudessa. Yritys haluaakin olla alusta asti mukana kehittämässä niille räätälöityjä leasing-tuotteita.

"Sähköautojen tuominen yritysten käyttöön helpolla ja vaivattomalla leasing-pohjaisella käyttömaksulla on mielestämme avaintekijä sähköautojen yleistymisessä. Tarjoamme THINK Leasingin yhteyteen myös mahdollisuutta yrityksen muun autokannan kokonaiskustannusten hallinnointiin", kertoo johtaja Matias Henkola.

THINK Cityä valmistava Valmet Automotive on tyytyväinen yhteystyöhön Secto Automotiven kanssa. Myös sähköautojen kysyntä on yllättänyt positiivisesti.

"Yritykset ja yhteisöt ovat osoittaneet suurta kiinnostusta THINK Cityä kohtaan. Olemme iloisia, että olemme löytäneet yhteistyökumppanin, joka tuottaa meille THINK-konseptia täydentäviä leasing-palveluita", THINK Cityn markkinoinnista ja myynnistä Suomessa vastaava johtaja Hans Svensson toteaa.

Valmet Automotive kuuluu sähköautojen suunnittelun ja valmistuksen edelläkävijöihin. THINK City -sähköauton ja Garia-golfauton sarjatuotanto alkoi Uudessakaupungissa jo viime vuoden joulukuussa, ja Fisker Karma -hybridiauton sarjatuotannon valmistelut ovat loppusuoralla.

Secto Automotive Oy on Suomen suurin yksityisomistuksessa oleva autoleasing-palveluita tarjoava yritys. Se tuottaa myös Fleet Management -palveluita. Perinteisen koontilaskutuksen ja kuluraportoinnin lisäksi tarjontaan kuuluvat GPS-paikannuspalvelut autokannan kustannusoptimointia varten. 

Lisätietoja:

Secto Automotive Oy
johtaja Matias Henkola
puh. 040 900 0091

Valmet Automotive Oy
johtaja, markkinointi ja myynti
Hans Svensson
puh. 0400 355 378

www.thinkleasing.fi