pikselikuva

05.12.2016

Valmet Automotive ja TE-toimistot kehittävät yhdessä ratkaisuja laajoihin rekrytointeihin

Valmet Automotive ja TE-toimistot ovat kehittäneet yhteistyössä uusia keinoja maanlaajuiseen rekrytoinnin tarpeisiin. Tavoitteena on löytää tehokkaita ratkaisuja, jotka ovat jatkossa yleisesti käytettävissä koko Suomen kattavissa rekrytointitarpeissa.

TE-toimistojen ja Valmet Automotiven yhteistyön lähtökohtana on Uudenkaupungin autotehtaan historian suurin, yli 1000 henkilön rekrytointitarve. Kampanjat ovat valtakunnallisia, ja TE-toimistot ovat yhdessä Valmet Automotiven kanssa kehittäneet tätä varten uusia ratkaisuja, joista useita on jo otettu käyttöön.

TE-toimistot ovat perustaneet koko Suomen kattavan yhdyshenkilöverkoston, jonka kautta rekrytointiin liittyvä tieto voidaan levittää nopeasti. Tiedonjakamisen tarpeeseen vastataan panostamalla tiedottavaan työnvälitykseen modernia teknologiaa käyttäen. Tietoa välitetään muun muassa TE-toimistojen sosiaalisen median kanavien kautta, lisäksi valtakunnallisia infotilaisuuksia järjestetään videoneuvotteluina.

Valmet Automotive saa jatkuvasti tietoa Suomen rekrytointitapahtumista TE-toimistojen kautta. Lisäksi TE-toimistot tukevat alueellisesti Uudenkaupungin autotehtaalla joulukuussa järjestettäviä rekrytointitapahtumia. Esimerkiksi yli 8000 varsinaissuomalaista työnhakijaa on saanut TE-toimiston kautta tiedon tapahtumista.

- Olemme erittäin tyytyväisiä TE-toimistojen innovatiivisuuteen, josta on merkittävää apua rekrytoinnissamme. TE-toimistojen puolelta on esitetty useita erinomaisia ajatuksia yhteistyöhön, ja ideat on jalostettu nopeasti käytännön toimiksi, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo.

- Nyt meillä on mahtava tilaisuus tarjota asiakkaillemme työtä ja koulutusta. Työpaikkojen lisäksi tarjolla on rekrytointikoulutusta, Pestuumarkkinoita ja rekrytointitilaisuuksia järjestetään ympäri maata. Yhteistyö Valmet Automotiven kanssa on kautta linjan tehokasta ja saumatonta, toteaa toteaa Varsinais-Suomen TE-toimiston johtaja Kjell Henrichson.

Valmet Automotive rekrytoi GLC-tuotannon tarpeisiin yli 1000 autonrakentajaa sekä yli 100 toimihenkilöä Uudenkaupungin autotehtaalle. Rekrytoinnit toteutetaan portaittain usean kampanjan avulla. Tällä hetkellä Valmet Automotive hakee 250:aa autonrakentajaa eri tehtäviin hitsaamoon, maalaamoon ja kokoonpanoon sekä logistiikkaan. Hakuaika päättyy joulukuun 18. päivänä.  


Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
sähköposti: mikael.maki@valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.
www.valmet-automotive.com     www.facebook.com/ValmetAutomotive

Tarja Tötterman Asiantuntija, viestintäpalvelut
Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto
puh. 0295 044 797
sähköposti: tarja.totterman@te-toimisto.fi

TE-palvelujen tehtävänä on turvata osaavan työvoiman saatavuus, työllistää työnhakijat nopeasti sekä parantaa yritysten, yhteisöjen ja muiden työnantajien toimintaedellytyksiä. Asiakkaille tarjotaan monipuolisia työelämäpalveluja verkossa, puhelimessa ja kasvokkain.
www.te-palvelut.fi                      http://toimistot.te-palvelut.fi