pikselikuva

19.08.2014

Valmet Automotive käynnistää vuoden kolmannen rekrytointikampanjan

Valmet Automotive käynnistää tänään rekrytointikampanjan, jolla täytetään loput aiemmin ilmoitetusta 300 uuden autonrakentajan tarpeesta Mercedes-Benzin A-sarjan valmistukseen. Helmi- ja kesäkuussa alkaneiden rekrytointikierrosten myötä autotehtaalla työskentelee tällä hetkellä noin 1000 autonrakentajaa sekä 300 toimihenkilöä.

Tänään käynnistyvä rekrytointi on jatkoa kesä-heinäkuun kampanjalle, jolloin autonrakentajien määrää lisättiin 150:lla. Tämän rekrytointikierroksen jälkeen Uudenkaupungin tehtaalla työskentelevien autonvalmistuksen ammattilaisten määrä on puolentoista vuoden aikana kasvanut noin 700 henkilöllä.

– Lisäämme henkilöstömme määrää portaittain tuotantomäärien suunniteltua lisäystä vastaavasti. Odotamme edelleen runsaasti hakijoita niin Uudenkaupungin lähiseuduilta kuin ympäri Suomea, sillä rekrytointimme ovat saaneet runsaasti positiivista huomiota ja yhteistyömme työvoimaviranomaisten kanssa toimii erinomaisesti, kertoo Valmet Automotiven HR-asiantuntija Tomi Salo.

Uudet autonrakentajat saavat neljän viikon koulutuksen tehtäviinsä. Hyväksytysti suoritetun rekrytointikoulutuksen jälkeen Valmet Automotive tarjoaa vakituisen työn autotehtaan hitsaamossa, maalaamossa tai kokoonpano-osastolla.

Ohjeet hakemiseen löytyvät Valmet Automotiven kotisivuilta. Haastattelut ja valinnat aloitetaan välittömästi. Haku jatkuu syyskuun 7. päivään asti.

Lisätietoja:
HR-asiantuntija Tomi Salo
puh. 020 484 8417
tomi.salo(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.
www.valmet-automotive.com