pikselikuva

26.09.2016

Valmet Automotive esittelee ensi kertaa kotimaan suunnittelupalvelunsa

Valmet Automotive esittelee ensimmäistä kertaa suomalaisille yrityksille suunnatun suunnittelupalvelutarjontansa Tampereen Alihankintamessuilla 27.–29.9. Valmet Automotive tarjoaa kansainvälisessä autoteollisuudessa hankittua suunnitteluosaamista ja kokemusta myös autoteollisuuden ulkopuolella toimiville yrityksille.

Valmet Automotive on panostanut kotimaisten yritysten tarpeisiin tarkoitettuihin suunnittelupalveluihin merkittävästi jo noin vuoden ajan. Tämänvuotisilla Alihankintamessuilla yrityksen asiantuntijat esittelevät ensi kertaa kattavasti koko palvelutarjooman.

Palvelun lähtökohtana ovat kaikille toimialoille soveltuvat ratkaisut, joiden taustalla on kansainvälisestä autoteollisuudesta kerätty osaaminen ja kokemus. Suunnittelupalvelu on tehnyt Suomessa jo lukuisia yhteistyösopimuksia, ja toiminnan kasvu on ylittänyt odotukset.

Valmet Automotiven suunnittelupalvelut sisältävät korkealaatuista, osin jopa Suomessa ainutlaatuista osaamista sekä laajaa ja monipuolista tarjontaa. Tarjottavat ratkaisut liittyvät palveluihin, tuotteisiin ja tuotantojärjestelmiin.

– Kokemuksesta tiedämme, että toimivimmat ratkaisut huomioivat sekä tuotteet että tuotannon. Kilpailukykyinen kokonaisuus vaatii tuotteen, jonka suunnittelussa on huomioitu tuotanto, sekä tuotannon, joka toimii tehokkaasti, toteaa suunnittelupalveluiden projektipäällikkö Jyri Kylä-Kaila.

Ratkaisut ovat aina asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä. Palvelut soveltuvat siksi toimialasta riippumatta niin pk- kuin suuryrityksille. Suunnittelupalvelun tarjontaan sisältyvät esimerkiksi tuotekehityspalvelut, simulointi, tuotantolaitosten layout-suunnittelu, tuotantolinjojen ja -laitteiden suunnittelu, konsultointi sekä koulutus.

Valmet Automotiven suunnittelupalvelun osasto on Alihankintamessuilla C 153.

Lisätietoja:

Projektimyyntipäällikkö Jyri Kylä-Kaila
puh. 020 484 8275
sähköposti: jyri.kyla-kaila(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

www.valmet-automotive.com  ja  www.facebook.com/ValmetAutomotive