pikselikuva

08.02.2012

Valmet Automotive esittelee osaamisensa monipuolisuutta Geneven autonäyttelyssä

Valmet Automotive, autoteollisuuden kokenut palveluntarjoaja, esittelee tänä vuonna Geneven autonäyttelyssä 6 – 18 maaliskuuta näyttävästi suunnittelu- ja valmistuspalvelujensa tarjontaa. Esillä olevia autoja yhdistää Valmet Automotiven laadukas osaaminen korkean arvoluokan autoissa, kattojärjestelmissä, sähköisissä ajoneuvoissa sekä alan tuotekehityksessä.

Valmet Automotiven osasto on numero 1245, halli 1. Geneven tämänvuotiseen autonäyttelyyn on ilmoittautunut kaikkiaan 260 näytteilleasettajaa, mukana kaikki maailman johtavat autonvalmistajat, erikoisvalmistajat ja suunnittelijat. Lisäksi kokonainen halli on omistettu lisävarusteille ja tarvikkeille.

Geneven autonäyttely on näyteikkuna Valmet Automotivelle. Tänä vuonna Valmet Automotiven panostus tapahtumaan näkyy esiteltävien tuotteiden monipuolisuudessa ja kiinnostavuudessa. Osaston autot esittelevät kattavasti Valmet Automotiven suunnittelu- ja valmistuspalvelujen osaamisen eri osa-alueita.

Sähköisten ajoneuvojen suunnittelussa ja valmistuksessa Valmet Automotive on automaailman pioneereja. Sähköiset ajoneuvot ovat Valmet Automotiven strategiassa keskeisellä sijalla, ja Genevessä niihin liittyvää osaamista esitellään ainutlaatuisella tavalla, joka yhdistää nykyisen tietotaidon tulevaisuuden visioihin.

Geneven 82. kansainvälinen autonäyttely on avoinna yleisölle 8.–18.3.2012, lehdistöpäivinä ovat 6.–7.3.2012.

Lisätietoja Geneven autonäyttelystä löytyy osoitteesta www.salon-auto.ch.

Lisätietoja:
Teija Åhlman, viestintäjohtaja, Valmet Automotive
Puh.: +358 20 484 8060
Sähköposti: teija.ahlman@valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu-, valmistus-, ja liiketoimintapalveluja sekä avoautojen kattojärjestelmiä. Erikoisosaamistamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Valmet Automotiven palveluksessa on 1700 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.