pikselikuva

19.05.2014

Valmet Automotive siirtyy tänään A-sarjan tuotannossa kahteen vuoroon

Valmet Automotive lisää Mercedes-Benzin A-sarjan valmistusmäärää suunnitelmien mukaisesti siirtymällä tänään Uudenkaupungin autotehtaan tuotannossa kahteen vuoroon.

Valmet Automotive on valmistautunut Daimler AG:n kanssa suunniteltuun A-sarjan tuotantomäärän lisäämiseen alkukevään rekrytoinnilla, jonka myötä autonrakentajien määrä kasvoi Uudenkaupungin tehtaalla noin kolmellasadalla. Kaikki uudet autonrakentajat on koulutettu tehtäviinsä autotehtaalla kevään aikana.

Tuotannon ensimmäinen vuoro on klo 6.00–14.30, toinen vuoro klo 14.30–23.00. Samalla on muutettu myös muiden toimintojen rytmitystä siten, että ne parhaalla mahdollisella tavalla pystyvät tukemaan tuotantoa.

– Tuotantomäärän lisäyksen perusteena on Mercedes-Benzin A-sarjan vahva kysyntä. Olemme jatkuvasti nostaneet tuotantomääriämme, ja siirtymällä nyt tuotannossa kahteen vuoroon pystymme tarjoamaan asiakkaallemme Daimler AG:lle merkittävää lisäkapasiteettia A-sarjan valmistukseen, kertoo Valmet Automotiven tuotantojohtaja Pasi Rannus.

Daimler AG:n kanssa tehdyn sopimuksen perusteella Valmet Automotive valmistaa yli 100 000 Mercedes-Benzin A-sarjan autoa Uudessakaupungissa vuosina 2013–2016. Tuotanto käynnistyi elokuussa 2013.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on noin 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.
www.valmet-automotive.com