pikselikuva

30.08.2012

Valmet Automotive täydensi sertifikaattiensa sarjan Uudessakaupungissa

Valmet Automotivella on nyt sertifikaatit kaikille valitsemilleen toiminnan keskeisille alueille: laadulle, ympäristölle ja turvallisuudelle. Ulkopuolisen asiantuntijan myöntämät sertifikaatit osoittavat Valmet Automotiven sitoutumisen laadukkaaseen toimintaan, ja ovat samalla vahva perusta toiminnan jatkuvalle parantamiselle.

Valmet Automotive on täydentänyt Uudenkaupungin toimipaikan sertifikaattien sarjan OHSAS 18001:2007 –standardin mukaisella työterveyteen ja työturvallisuuteen liittyvällä sertifikaatilla. Jo aiemmin Uudessakaupungin toimipaikalla oli laatu- (ISO/TS 16949:2009, ISO 9001:2008) ja ympäristösertifikaatit (ISO 14001:2004). Näin Valmet Automotive on sertifioinut kaikki yrityksen johdon edellyttämät alueet. 

Autoteollisuudessa sertifikaateilla on erittäin suuri merkitys. Turvallisuus on keskeinen osa Valmet Automotiven toimintakulttuuria ja johtamistapaa. Sitä arvostavat myös asiakkaat, jotka kiinnittävät asiaan yhä enemmän huomiota.

"Turvallisuussertifikaatti on hieno saavutus, johon koko henkilöstö on antanut panoksensa, ja joka osoittaa toimintamme hyvän tason turvallisuusasioissa. On kuitenkin muistettava, että sertifikaatit ovat meille aina osa jatkuvaa prosessia, jotka antavat vahvaa selkänojaa asioiden jatkuvaan kehittämiseen, oli kyseessä laatu, ympäristö tai turvallisuus", kertoo Olli Kerajärvi, Valmet Automotiven laadusta ja toimittajaketjun hallinnasta vastaava johtaja.

Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Teija Åhlman
puh. 020 484 8060
sähköposti: teija.ahlman@valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 1700 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.
www.valmet-automotive.com