pikselikuva

15.08.2017

Valmet Automotivella jatkuva tarve toimihenkilöistä

Valmet Automotive on rekrytoinut kuluvan vuoden aikana lähes 150 toimihenkilöä. Suunnitelmissa tälle vuodelle on vielä noin 50 toimihenkilön rekrytointi autotehtaan palvelukseen. Toimihenkilöhaussa Valmet Automotiven pääyhteistyökumppani on Duunitori.

Valmet Automotiven Uudenkaupungin tehtaalla työskentelee tällä hetkellä noin 500 toimihenkilöä. Tarvetta on edelleen noin 50 uudelle toimihenkilölle, joiden toimenkuvat vaihtelevat työnjohdon tehtävistä tuotekehitykseen ja erilaisiin asiantuntijatehtäviin.

- Toimihenkilömäärämme on kasvanut GLC-rekrytointien ohessa jo noin 150:lla, kaikkiaan lisärekrytointitarve tälle vuodelle on noin 200. Toimihenkilöt on rekrytoitu yksittäin tai muutaman henkilön ryhmissä, joten toimihenkilöihin keskittyviä kampanjoita emme ole järjestäneet, kertoo Valmet Automotiven resursointipäällikkö Juha Laitala.

Tarvetta toimihenkilöpuolelle lisäävät autonrakentajien määrän nopea kasvu sekä suunnittelupalvelujen laajeneminen. Toimihenkilöiden rekrytoinneissa Valmet Automotive tekee yhteistyötä Duunitori-työelämämedian kanssa. Autotehtaansankarit.fi-sivusto keskittyy edelleen jatkuvaan autonrakentajahakuun.

- Valittujen kanavien kautta voimme kohdennetusti esitellä Valmet Automotiven toimintatapoja ja avoimia työpaikkoja. Olemme tavoittaneet tehokkaasti sekä potentiaalisia autonrakentajia että toimihenkilöitä, kertoo Laitala.

Lisätietoa avoimista työpaikoista löytyy osoitteesta www.duunitori.fi/yritys/valmet-automotive, sivustolta www.autotehtaansankarit.fi sekä Valmet Automotiven koti- ja Facebook-sivuilta.

Lisätietoja:
Resursointipäällikkö Juha Laitala
puh. 020 484 8416
juha.laitala(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 3500 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Espanjassa.

www.valmet-automotive.com   www.facebook.com/ValmetAutomotive   www.autotehtaansankarit.fi