pikselikuva

10.07.2017

Valmet Automotive tänään kolmeen vuoroon, tavoitteena tuotantoennätys

Uudenkaupungin autotehtaan koko tuotanto siirtyy tänään ensimmäistä kertaa historiansa aikana kolmeen vuoroon. Taustalla on Valmet Automotiven valmistamien Mercedes-Benz -mallien vahva kysyntä.

GLC-hitsaamossa ja maalaamossa on kolmivuoro ollut työaikamallina jo toukokuusta alkaen, ja tänään myös kokoonpano siirtyy tähän kolmivuoroon. Tässä vaiheessa käyttöön tulee työaikamalli, jossa kolme vuoroa työskentelee viitenä päivänä viikossa. Elokuun aikana siirrytään kuuteen työpäivään viikossa.

– Tuotantomäärämme ovat jatkuvassa kasvussa. Valmistamme nyt kahta volyymimallia, Mercedes-Benzin A-sarjaa sekä GLC-katumaasturia, ja suunnitelmien mukaisesti teemme tänä vuonna autotehtaan uuden tuotantoennätyksen, kertoo Valmet Automotiven valmistusliiketoiminnan johtaja Pasi Rannus.

Valmet Automotiven viimeaikaisten laajojen rekrytointien taustalla on tuotantomäärien kasvu ja sen vaatima kolmeen vuoroon siirtyminen. Myös tuotannon tukiorganisaatio on kasvanut merkittävästi. Tammikuussa autotehtaalla työskenteli Valmet Automotiven työnjohdon alaisuudessa noin 1900 henkilöä, tällä hetkellä jo noin 3500.

Toiminnan kasvu näkyy autotehtaalla myös tuotantotilojen ja esimerkiksi henkilöstötilojen, ruokalan sekä pysäköintialueen laajentumisena. Työmatkaliikenteen linja-autoyhteydet Turusta autotehtaalle on jo sovitettu kolmivuoron tarpeisiin.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 5000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Espanjassa.

www.valmet-automotive.com    www.facebook.com/ValmetAutomotive    www.autotehtaansankarit.fi