pikselikuva

18.04.2016

Valmet Automotive valittiin Intohimoinen Yritys 2016 -kampanjan kymmenen kärkiyrityksen joukkoon

Valmet Automotive on valittu Intohimoinen Yritys 2016 -kampanjassa Suomen kymmenen intohimoisimmin työtään tekevän yrityksen joukkoon.

Intohimoinen Yritys 2016 on kampanja, jonka tavoitteena on herättää keskustelua intohimon vahvistamisesta liiketoiminnassa ja tuoda esille inspiroivia, intohimoisia yritystarinoita Suomesta. Kampanjan koordinaattorina toimii Savonlinnan Oopperajuhlat yhteistyökumppaneinaan Tekes, Perheyritysten liitto ja Nuorkauppakamarit.

Suomen Nuorkauppakamarit vastasivat yritystarinoiden keruusta. Tavoitteena oli 100 intohimoista yritystarinaa, mutta kampanjaan osallistui kaikkiaan 400 yritystä. Valmet Automotive valittiin yhdeksi kampanjan kymmenestä kärkiyrityksestä 16.4.2016 järjestetyssä Intohimoinen Yritys 2016 -gaalassa.

– Valmet Automotiven valinta on meille todella merkittävä osoitus siitä, että olemme tehneet asioita oikein, ja se on tunnustettu myös yrityksemme ulkopuolella. Toivon, että Valmet Automotiven esimerkki antaa rohkeutta ja intohimoa tekemiseen myös muissa suomalaisissa yrityksissä, kertoo Valmet Automotiven valmistusliiketoiminnan johtaja Pasi Rannus.

– Yritysten tarinoista käy ilmi, että maastamme löytyy intohimoa ja vahvaa uskoa talouselämän piristymiseen. Haluamme jakaa nämä tarinat esimerkiksi ja kannustimeksi kaikelle kansalle, kertoo Savonlinnan Oopperajuhlien festivaalijohtaja Jan Strandholm.

Yritysten intohimoiset ja inspiroivat tarinat löytyvät osoitteesta: operafestival.fi/fi/Inspired-in-Finland/Intohimoinen-yritys-2016/Sata-tarinaa

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
sähköposti: mikael.maki@valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

www.valmet-automotive.com ja www.facebook.com/ValmetAutomotive