pikselikuva

13.09.2017

Valmet Automotive mukana Alihankintamessuilla

Valmet Automotive osallistuu Alihankintamessuille 26.–28.9. Tampereen Messukeskuksessa. Esittelemme osastollamme C 153 Suomen johtavia tuotekehityksen ja tuotantotekniikan ratkaisuja, jotka räätälöidään ja skaalataan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Valmet Automotive tunnetaan maailmanluokan ratkaisuistaan autoteollisuudessa. Nyt me tuomme osaamistamme huipputason tuotekehitysprojekteista sekä suunnittelupalveluista kustannustehokkaasti myös muille toimialoille.

– Olemme panostaneet ratkaisujemme skaalautuvuuteen. Voimme valmistaa joustavasti yksittäiskappaleita, piensarjoja tai suurvolyymituotteita. Vastaavasti pystymme tarjoamaan tuotekehitys- ja tuotantoratkaisuja pk-yrityksistä aina suuryrityksiin asti, kertoo Valmet Automotiven suunnittelupalvelujen myyntipäällikkö Antti Peräsuo.

Yhteistyö maailman johtavien autonvalmistajien kanssa niin suunnittelu- kuin valmistuspalveluissa on osoitus Valmet Automotiven osaamisen tasosta ja monipuolisuudesta. Yhä useampi suomalainen yritys hyödyntää Valmet Automotiven osaamista, josta tunnetuin esimerkki on yhteistyömme Avant Tecnon kanssa.

– Täyssähköinen e6-kuormaaja on Avant Tecnon ja Valmet Automotiven yhteistyön tulos. Osastollamme esillä oleva e6:n litium-akku on esimerkki Valmet Automotiven suunnittelupalveluiden osaamisesta, kertoo Valmet Automotiven sähköajoneuvoliiketoiminnan johtaja Jyri Kylä-Kaila.

Alihankintamessuilla Valmet Automotiven osastolla C 153 on tavattavissa useita suunnittelupalveluiden eri alojen asiantuntijoita. Tervetuloa keskustelemaan ratkaisuista, joilla yrityksenne tuotantoa tehostetaan.

Lisätietoja:

Suunnittelupalvelujen myyntipäällikkö Antti Peräsuo
puh. 041 580 8038
sähköposti: antti.perasuo(at)valmet-automotive.com

Sähköajoneuvoliiketoiminnan johtaja Jyri Kylä-Kaila
puh. 020 484 8275
sähköposti: jyri.kyla-kaila(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 5000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Espanjassa.

www.valmet-automotive.com   ja   www.facebook.com/ValmetAutomotive