pikselikuva

11.06.2014

Bernhard Thünemann kattoliiketoiminnan johtajaksi

Kattoliiketoiminnan uudeksi johtajaksi on nimitetty 10. kesäkuuta 2014 alkaen Bernhard Thünemann. Thünemann toimii samalla Valmet Automotive GmbH:n toimitusjohtajana. Hän raportoi operatiiviselle johtajalle Robert Blumbergille.

Bernhard Thünemann johtaa Valmet Automotiven kattoliiketoimintaa ja vastaa sen operatiivisista toiminnoista sekä kattojärjestelmien suunnittelutoiminnasta Saksassa. Kattoliiketoimintaa aiemmin johtanut Martina Lupberger on lähtenyt yrityksen palveluksesta. Valmet Automotive kiittää Martina Lupbergeriä hänen työstään yrityksen kattoliiketoiminnan hyväksi.

Thünemann aloitti Valmet Automotivessa 1.10.2013 ja on työskennellyt projektihallinnon johtajana. Aiemmin hän on toiminut 15 vuoden ajan Karmannin kattojärjestelmien parissa useissa johtotehtävissä sekä 4 vuotta Titgemeyer GmbH:ssa tuotekehityksen ja laatutoimintojen johdossa.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.
www.valmet-automotive.com