pikselikuva

08.12.2016

Valmet Automotiven GLC-hitsaamo on valmistunut

Valmet Automotiven uuteen GLC-korihitsaamoon liittyvät rakennus- ja asennustyöt ovat valmistuneet Uudenkaupungin autotehtaalla. Uudessa hitsaamossa on kaikkiaan 316 robottia, ja se on Suomen suurin robottihitsaamo.

Uuden GLC-robottihitsaamon asennustyöt ovat valmistuneet Uudessakaupungissa suunnitelmien mukaisesti. Parhaillaan hitsaamossa viimeistellään robottiohjelmia, jotta koriosien valmistamisen testaaminen voidaan aloittaa. GLC-hitsaamon 316 robottia nostavat Uudenkaupungin autotehtaan robottien määrän jo lähes 600:een.

Myös henkilöstö ja tuotannon tukitoiminnot ovat jo pitkään valmistautuneet GLC-mallin sarjavalmistukseen. Valmet Automotiven logistiikka on varmistanut toimivat yhteydet osatoimittajien kanssa ja tuotantohenkilöstöä on koulutettu jo usean kuukauden ajan. Lisähenkilöstön rekrytoinnit Mercedes-Benzin GLC-katumaasturimallin tuotannon tarpeisiin ovat jo alkaneet.

– Mercedes-Benzin GLC-katumaasturiin liittyvä projekti on Valmet Automotiven historian haastavin niin mittasuhteiltaan kuin tekniseltä toteutukseltaan. Yhteistyömme Daimler AG:n kanssa on toiminut erinomaisesti, ja projekti on edennyt aikataulussa. Tulokset ovat suunnitelmien mukaisia, ja olemme saaneet asiakkaaltamme kiitosta toiminnastamme, kertoo Valmet Automotiven GLC-projektin johtaja Jyrki Nurmi.

Mercedes-Benz GLC-katumaasturin valmistus alkaa Suomessa alkuvuonna 2017.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
sähköposti: mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

www.valmet-automotive.com  ja  www.facebook.com/ValmetAutomotive