pikselikuva

17.06.2014

Valmet Automotive työllistää syksyn aikana 300 uutta autonrakentajaa

Valmet Automotive käynnistää tänään rekrytointikampanjan, jolla täytetään osa 300 uuden autonrakentajan tarpeesta Mercedes-Benzin A-sarjan autojen valmistuksessa. Rekrytointi tukee suunnitelmien mukaista tuotantomäärien nostoa.

Tänään käynnistyvä rekrytointi on jatkoa jo viime kesänä käynnistyneelle autonrakentajien määrän lisäämiselle Uudenkaupungin autotehtaalla. Edellinen rekrytointi kevään aikana mahdollisti siirtymisen kahteen vuoroon tuotannossa, nyt tavoitteena on nostaa A-sarjan tuotantomääriä suunnitelmien mukaiselle tasolle. Daimler AG:n kanssa tehdyn sopimuksen mukaan suunnitelma on valmistaa yli 100 000 A-sarjan autoa Uudessakaupungissa vuosina 2013–2016.

"Lisäämme syksyn aikana autonrakentajien määrää Uudenkaupungin tehtaalla kaikkiaan noin kolmellasadalla. Nyt käynnistetyllä kampanjalla pyrimme saamaan noin puolet tästä määrästä, myöhemmin syksyllä tulemme kampanjoimaan uudestaan. Lisäämme työvoimaamme portaittain tuotantomäärien suunnitelmallisen lisäyksen myötä. Uskon, että saamme riittävästi hakijoita tälläkin kertaa, mutta olemme aktiivisia entistä laajemmalla alueella. Kampanjamme ovat valtakunnallisia", kertoo Valmet Automotiven HR-asiantuntija Tomi Salo.

Uudet autonrakentajat saavat neljän viikon koulutuksen tehtäviinsä. Hyväksytysti suoritetun rekrytointikoulutuksen jälkeen Valmet Automotive tarjoaa vakituisen työn autotehtaan hitsaamossa, maalaamossa tai kokoonpano-osastolla.

Ohjeet hakemiseen löytyvät Valmet Automotiven kotisivuilta. Haastattelut ja valinnat aloitetaan välittömästi.

Lisätietoja:
HR-asiantuntija Tomi Salo
puh. 020 484 8417
tomi.salo(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.
www.valmet-automotive.com