pikselikuva

25.08.2014

Valmet Automotive uusii tehdasvierailujen käytäntöjä

Valmet Automotive on uudistanut Uudenkaupungin autotehtaan vierailukäytännöt. Jatkossa autotehdas voi ottaa vastaan vierailuryhmiä ilman rajoitteita, kun tähän asti vierailijaryhmät on tarkasti rajattu oppilaitoksiin sekä Valmet Automotiven kumppani- ja asiakasyrityksiin. Samalla vierailuista tulee maksullisia.

Uudenkaupungin autotehtaalla käy vuosittain yli tuhat vierailijaa, mutta kysyntää olisi huomattavasti enemmän. Valmet Automotive on rajoittanut vierailuja siten, että ryhmiä on otettu lähinnä oppilaitoksista sekä kumppaniyrityksistä. Vierailumahdollisuuksia on kuitenkin jatkuvasti tiedusteltu muidenkin toimialojen yrityksistä, järjestöistä jne.

25.8.2014 alkaen Valmet Automotive voi järjestää vierailuja Uudenkaupungin autotehtaalle mille tahansa vierailuryhmälle maksua vastaan. Vierailun hinta on 300 euroa (+ alv), ja se sisältää yritysesittelyn tehtaan näyttelyhallissa, jossa on esillä Uudenkaupungin tehtaalla valmistettuja autoja, mm. konseptiautoja, vuosimallin 2013 Fisker Karma ja maailman ainoa Porsche Caymanin esisarja-auto, sekä vierasjunalla tehtävän tutustumiskierroksen tuotannon tiloissa. Vierailuohjelma kestää noin 1,5 tuntia.

Lisätietoa sekä ohjeistusta yritysvierailuihin löytyy Valmet Automotiven kotisivuilta kohdasta "Yritys".

Oppilaitosten ja yhteistyöyritysten vierailut autotehtaalla ovat jatkossakin maksuttomia.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.
www.valmet-automotive.com