pikselikuva

26.02.2014

Valmet Automotive aloittaa rekrytoinnin – henkilöstötarve noin 300

Valmet Automotive aloittaa tänään rekrytointikampanjan, jolla täytetään noin 300 uuden autonrakentajan ja toimihenkilön tarve. Työpaikat tulevat Mercedes-Benzin A-sarjan autojen valmistukseen Uuteenkaupunkiin. A-sarjan tuotantoa laajennetaan siirtymällä suunnitelman mukaisesti kahteen vuoroon.

Daimler AG:n kanssa tehdyn sopimuksen mukaan suunnitelma on valmistaa yli 100 000 A-sarjan autoa Uudessakaupungissa vuosina 2013–2016. Tuotanto käynnistyi elokuussa 2013, ja valmistusmäärät ovat kasvaneet nopeasti.

Uudet autonrakentajat saavat neljän viikon koulutuksen tehtäviinsä. Rekrytointikoulutuksen jälkeen he aloittavat vakituisen työn autotehtaan hitsaamossa, maalaamossa tai kokoonpano-osastolla.

Valmet Automotiven HR-asiantuntija Juha Laitala uskoo, että autojen rakentamisesta kiinnostuneita löytyy riittävästi.

"Viime kesän rekrytointikampanjamme oli menestys, saimme yli 700 hakemusta. Uskon, että tarjoamamme paikat herättävät tälläkin kertaa erittäin runsaasti kiinnostusta. Kerromme työpaikoistamme sosiaalisessa mediassa, ilmoituksin ja tapahtumissa. Lisäksi alueen työ- ja elinkeinotoimistot ovat tiiviisti mukana rekrytoinneissa."

Valmet Automotiven sivuja Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä hyödynnetään aktiivisesti kampanjan aikana.

Ohjeet hakemiseen löytyvät Valmet Automotiven kotisivuilta. Haastattelut ja valinnat aloitetaan välittömästi. Jo aikaisemmin tulleet avoimet hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja:
HR-asiantuntija Juha Laitala, puh. 020 484 8416, juha.laitala(at)valmet-automotive.com
Tiedottaja Mikael Mäki, puh. 020 484 8011, mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on lähes 1600 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa.
www.valmet-automotive.com