pikselikuva

02.03.2012

Valmet Automotive vahvistaa suunnittelupalveluja

Autoteollisuuden nykyinen muutostilanne viittaa suunnittelupalvelujen kysynnän vahvaan kasvuun. Tästä syystä Valmet Automotive on valinnut suunnittelun strategiansa keskeiseksi toimialueeksi.

Autoteollisuuden asiakkaat suosivat enenevässä määrin mahdollisuutta työskennellä palveluntarjoajien kanssa, jotka pystyvät tarjoamaan sekä suunnittelu- että valmistuspalveluja. Trendi on näkyy selvästi Valmet Automotivella. Suunnittelu on osa jokaista viime aikoina tehtyä yhteistyösopimusta, oli kyseessä markkinointiyhteistyö tai autonvalmistus.

Valmet Automotive on jatkuvasti rekrytoinut lisäväkeä suunnitteluun, ja äskettäin yritys osti suunnittelutoimisto CAE Automotive GmbH:n, joka sijaitsee Osnabrückissä, Saksassa.

CAE Automotive on perustettu vuonna 2010. Yritys toimittaa autoteollisuudelle laajan valikoiman tutkimus- ja tuotekehityspalveluja. CAE Automotiven palveluksessa on 23 henkilöä, joiden erikoisalaa ovat mm. auton ulkopuolen ja sisäosien, kattojärjestelmien, elektroniikan ja valaistuksen suunnittelu sekä projektinhallinta. Monet suunnittelijoista työskentelevät asiakkaiden luona.

Yhteistyö osaavan ja kokeneen kumppanin kanssa yksinkertaistaa projektinhallintaa ja lisää merkittävällä tavalla asiakkaan käytössä olevien suunnittelu- ja valmistusresurssien määrää. Erityisen tärkeä rooli tällaisella kumppanilla on toimialan uusille yrityksille, jotka usein tarvitsevat tukea useisiin eri toimintoihin, kuten tuote- ja tuotannonsuunnitteluun, joka on Valmet Automotiven erityisosaamisalueita.
 
Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Teija Åhlman
puh. 020 484 8060
 
Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä niihin liittyviä liiketoimintapalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 1700 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa, Ruotsissa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.