pikselikuva

24.02.2017

Mercedes-Benz valitsi Valmet Automotiven parhaaksi kumppanikseen

Mercedes-Benz Cars valitsi eilen illalla Stuttgartissa järjestetyssä juhlagaalassa Valmet Automotiven parhaaksi yhteistyökumppanikseen vuonna 2016. Palkinnon perusteina olivat Valmet Automotiven laadukas, nopea ja asiakaslähtöinen toiminta A-sarjan valmistuksessa vuodesta 2013 alkaen sekä GLC-katumaasturin erinomaisesti edennyt tuotannollistamisprojekti.

Daimler AG myöntää vuosittain parhaille kumppaniyrityksilleen arvostettuja Daimler Supplier Award –palkintoja eri kategorioissa. Tämänvuotiseen gaalatilaisuuteen Mercedes-Benz Centeriin Stuttgartissa oli kutsuttu 450 edustajaa Daimlerin tärkeimmiltä strategisilta kumppaneilta ja avaintoimittajilta. 27 yritystä oli nimetty listalle, jolta palkinnon saajat valittiin. Palkintokategorioina olivat laatu, innovatiivisuus ja kumppanuus.

Valmet Automotive palkittiin tilaisuudessa Daimlerin henkilöautoista vastaavan Mercedes-Benz Cars –divisioonan parhaana kumppaniyrityksenä. Palkinnon perustelun mukaan Valmet Automotive ”toimii joustavasti ja luotettavasti sopimusvalmistajana, täydentäen Mercedes-Benz Cars –divisioonan tuotantostrategiaa ja hyödyntäen alan uusinta teknologiaa”.

Palkinnon vastaanottivat Valmet Automotiven valmistustoiminnan johtaja Pasi Rannus ja Daimler-projekteista vastannut Valmet Automotiven suunnittelutoiminnan johtaja Jyrki Nurmi.

- Mercedes-Benz on yksi automaailman menestyjistä, jonka kumppaneita ovat käytännössä kaikki autoteollisuuden merkittävät toimijat. Valmet Automotiven valinta Mercedes-Benzin parhaaksi kumppaniksi on kunnia, jonka merkitystä ei voi yliarvioida, toteaa Pasi Rannus.

- Saimme erinomaista palautetta Mercedes-Benziltä niin A-sarjan kuin GLC-katumaasturin projekteihin liittyen. Valmet Automotivelle myönnetty palkinto on asiakkaamme julkinen osoitus heidän ehdottomasta tyytyväisyydestään toimintaamme, toteaa Jyrki Nurmi.

Daimler Supplier Award –palkinnot jaettiin tänä vuonna yhdeksännen kerran. Valmet Automotive oli ensimmäistä kertaa nimetty listalle, joilta palkinnonsaajat valittiin.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 2500 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

www.valmet-automotive.com www.facebook.com/ValmetAutomotive