pikselikuva

19.12.2016

Ennätysmäärä hakijoita Valmet Automotiven rekrytoinnissa

Valmet Automotiven marras-joulukuussa toteuttama 250 autonrakentajan rekrytointikampanja tuotti ennätysmäärän hakemuksia. Kaikkiaan hakuaikana 16.11.–18.12. jätettiin 2597 hakemusta. Valintaprosessi jatkuu tammikuun loppuun.

Eilen päättynyt rekrytointikampanja oli ensimmäinen, jolla Valmet Automotive hakee kaikkiaan yli 1000 tuotantohenkilöä Mercedes-Benzin GLC-katumaasturin tuotantoon. Rekrytointikampanjat GLC-mallin valmistukseen jatkuvat vuoden 2017 aikana.

Valitut hakijat koulutetaan tehtäviinsä autotehtaalla tammi- ja helmikuun aikana. Kaikille hakemuksen jättäneille tullaan ilmoittamaan valinnan tuloksesta. Autonrakentajat työllistyvät Uudenkaupungin autotehtaalla hitsaamon, maalaamon ja kokoonpanon sekä sisäisen logistiikan tehtäviin.

– Saimme kaikkiaan 2597 hakemusta, enemmän kuin mihinkään aiempaan kampanjaamme. Runsas medianäkyvyytemme auttoi tällä kertaa hienon tuloksen saavuttamisessa, mutta olemme käynnistämässä uusia toimenpiteitä rekrytointiemme tueksi, sillä tarvitsemme runsaasti hakemuksia myös tuleviin kampanjoihimme, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo.

Koko Suomen kattanut kampanjointi näkyy tuloksissa. Eniten hakemuksia on tullut suunnilta Vaasa-Oulu, Tampere-Jyväskylä, Itä-Suomi sekä länsirannikko. Hakijoiden ikäjakauma on 18–55, ja hakijoista noin 25 prosenttia on naisia.

Mercedes-Benz GLC-katumaasturin valmistus alkaa Uudenkaupungin autotehtaalla alkuvuonna 2017.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
puh. 020 484 8011
sähköposti: mikael.maki(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa autoteollisuudelle suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

www.valmet-automotive.com   ja   www.facebook.com/ValmetAutomotive